Steve Bruce ut mot klappere

Skulle skape god stemning, ble i stedet brukt som våpen: - Latterlig

Aston Villa-manager Steve Bruce kritiserer de som valgte å gi publikum «klappere» i kampen mot Birmingham.

IKKE GJENNOMTENKT: Det var ikke alle tilskuerne som satte pris på klappere, som ble kastet på banen. Foto: Anna Gowthorpe/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
IKKE GJENNOMTENKT: Det var ikke alle tilskuerne som satte pris på klappere, som ble kastet på banen. Foto: Anna Gowthorpe/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Birmingham - Aston Villa 0-0 (0-0)

(FourFourTwo): Det er mange som har meninger om såkalte «klappere», som er ment å skape ekstra god stemning på tribunen under arrangementer. En klapper slås mot håndflaten og skaper en klappelyd.

Noen mener det gir en ekstra piff, mens andre mener det er kunstig og irriterende. I gårsdagens Championship-derby mellom Birmingham og Aston Villa var stadion fylt med slike klappere, noe som fikk Aston Villa-manager Steve Bruce til å reagere.

- Den som tok den latterlige avgjørelsen om å ha klappere her kjenner tydeligvis ikke til kampen mellom Birmingham og Aston Villa, for Birmingham-fansen trenger ikke klappere. Det er det siste de trenger, sier Bruce ifølge Sky Sports.

Ble truffet

Det var flere supportere som kastet klappere mot spillere og inn på banen underveis i kampen. Vaktene fikk derfor sin fulle hyre med å samle dem inn. Aston Villas Robert Snodgrass skal blant annet ha blitt truffet da han tok en corner.

Det skal også ha blitt kastet mynter og andre ting fra tribunen underveis i kampen.

- De har på en eller annen måte brukt dem som våpen. For å være alvorlig, så kunne noen ha blitt stygt skadet, sier Bruce.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer