Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skulle til Real Madrid på «billigsalg». Nå er han plutselig på vei til Chelsea for rekordsum

Det er mye som skjer på Stamford Bridge et snaut døgn før overgangsvinduet stenger.

STORE HANSKER Å FYLLE: Athletic Bilbaos 23 år gamle keeper Kepa Arrizabalaga skal kanskje ta opp arven etter Thibaut Courtois. Foto: AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU/NTB Scanpix
STORE HANSKER Å FYLLE: Athletic Bilbaos 23 år gamle keeper Kepa Arrizabalaga skal kanskje ta opp arven etter Thibaut Courtois. Foto: AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Deadline Day nærmer seg med stormskritt og det er hektisk aktivitet hos flere Premier League-klubber.

Vi starter i Chelsea som ser ut til å bytte ut førstekeeper Thibaut Courtois. Tidligere denne uka ble det meldt at sisteskansen forsøker å presse gjennom en overgang til Real Madrid.

Belgieren har ikke møtt opp på Chelsea-trening de siste to dagene og det meste tyder på at han har spilt sin siste kamp for de blå.

Erstatteren blir etter alle solemerker Athletic Bilbaos 23 år gamle keeper Kepa Arrizabalaga. Athletic Bilbao melder selv i dag at Chelsea har utløst Kepas utkjøpsklausul på rundt 760 millioner kroner.

I så fall vil Kepa bli tidenes dyreste keeper. Det er bare noen uker siden Liverpool satte ny rekord for en keeper, da de røde hentet Romas Alisson Becker for 695 millioner kroner.

Det som er litt spesielt er at Real Madrid nesten sikret seg Kepa for i underkant av 200 millioner kroner i januar. Det hevder blant annet Sky Sports-journalist Kaveh Solhekol.

Det blir hevdet at Zinédine Zidane til slutt takket nei til Kepa, fordi Real Madrid-manageren ikke ville ødelegge stemningen i troppen ved å hente en ny keeper midt i sesongen, skriver The Guardian.

Det betyr i så fall at Athletic Bilbao kan le hele veien til banken etter å ha inngått en ny kontrakt med keeperen nylig. Klubben har aldri fått så mye penger for en spiller tidligere.

Overgangen, gitt at den skjer, er også overraskende med tanke på at Chelsea skal ha vært interessert i Alisson, men at klubben mente han ble for dyr.

Kovacic inn?

Chelsea skal også være i ferd med å sikre seg Real Madrids Mateo Kovacic på lån. Det blir hevdet at de liljehvite lar han dra til Stamford Birdge for at Courtois' sannsynlige overgang skal gå litt mer smertefritt.

24 år gamle Kovacic har slitt med å få spilletid i det spanske hovedstadslaget og har blitt fortalt at han kan forlate klubben i sommer.

Det er altså mye som skjer på Stamford Bridge, et snaut døgn før overgangsvinduet stenger.

Pogba-rykter

Aktivitet er det også på Old Trafford, og det er mye avisskriverier om Paul Pogba etter ryktene om at han ikke er fornøyd med tingenes tilstand i klubben. Det blir meldt at han ikke er så fornøyd med manager José Mourinho.

Daily Star hevder at styret i klubben skal være rasende på Paul Pogba-agent Mino Raiola, som ifølge rapporter forsøker å få til en overgang til Barcelona.

Tabloidavisa Daily Mail hevder at Pogba har fortalt sine lagkamerater at han ønsker å forlate klubben og at han allerede er enig med Barcelona om en kontrakt, mens The Sun melder at han ønsker 200 000 pund mer i uka for å bli værende på Old Trafford.

Alt dette er noe man bør ta med en stor klype salt. Lokale medier i Barcelona skriver at Pogba ikke er enig med den spanske klubben om en kontrakt.

The Telegraph skriver at Manchester United på ingen måte har noen planer om å selge Pogba, noe klubben også skal ha gitt Barcelona klar beskjed om.

Det er uansett en trist slutt på et overgangsvindu der Manchester United-fansen ikke virker fornøyde med spillerne som har kommet inn. Det gjenstår å se om en ny midtstopper kommer inn porten på Old Trafford.

Det er forventet at Mourinho vil holde en pressekonferanse torsdag. Det spørs hvordan humøret til portugiseren da vil være, med tanke på alle meldingene han har kommet med til pressen under oppkjøringen, om mangel på spillerkjøp.

Andre rykter:

Real Madrid kan erstatte Kovacic med Thiago Alcântara eller Miralem Pjanic (AS).

AC Milan er i ferd med å signere Chelseas Tiemoue Bakayoko på lån (Sky Sports).

Tottenham har tilbydd Aston Villa 25 millioner pund for Jack Grealish (The Telegraph).

Everton håper å signere Chelseas Kurt Zouma på lån (Daily Mirror).

Watford har lagt inn et bud på ti millioner pund for Saints' James Ward-Prowse (The Sun).

West Ham, Everton og Crystal Palace er interessert i Romas midtbanespiller Maxime Gonalons (90 min).

West Ham håper å signere Arsenals Lucas Perez (London Evening Standard).

Newcastle og Cardiff er ute etter Bournemouth-spiller Harry Arter (The Sun).

Birmingham er nære en overgang for Cardiff-keeper Lee Camp (Daily Mirror).

Barcelona vil se på muligheten for å hente Valencia-spiller Dani Parejo om de ikke får klørne i Paul Pogba (Daily Express).

Burnley har lagt inn bud på Nantes-spiller Abdoulaye Touré (The Times).

Newcastle er interessert i Lyons Myziane Maolida (The Times).

Fulham har tilbydd Celta Vigo åtte millioner pund for backen Hugo Mallo (The Times).

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!