Skulle til Real Madrid på «billigsalg». Nå er han plutselig på vei til Chelsea for rekordsum

Det er mye som skjer på Stamford Bridge et snaut døgn før overgangsvinduet stenger.

STORE HANSKER Å FYLLE: Athletic Bilbaos 23 år gamle keeper Kepa Arrizabalaga skal kanskje ta opp arven etter Thibaut Courtois. Foto: AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU/NTB Scanpix
STORE HANSKER Å FYLLE: Athletic Bilbaos 23 år gamle keeper Kepa Arrizabalaga skal kanskje ta opp arven etter Thibaut Courtois. Foto: AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Deadline Day nærmer seg med stormskritt og det er hektisk aktivitet hos flere Premier League-klubber.

Vi starter i Chelsea som ser ut til å bytte ut førstekeeper Thibaut Courtois. Tidligere denne uka ble det meldt at sisteskansen forsøker å presse gjennom en overgang til Real Madrid.

Belgieren har ikke møtt opp på Chelsea-trening de siste to dagene og det meste tyder på at han har spilt sin siste kamp for de blå.

Erstatteren blir etter alle solemerker Athletic Bilbaos 23 år gamle keeper Kepa Arrizabalaga. Athletic Bilbao melder selv i dag at Chelsea har utløst Kepas utkjøpsklausul på rundt 760 millioner kroner.

I så fall vil Kepa bli tidenes dyreste keeper. Det er bare noen uker siden Liverpool satte ny rekord for en keeper, da de røde hentet Romas Alisson Becker for 695 millioner kroner.

Det som er litt spesielt er at Real Madrid nesten sikret seg Kepa for i underkant av 200 millioner kroner i januar. Det hevder blant annet Sky Sports-journalist Kaveh Solhekol.

Det blir hevdet at Zinédine Zidane til slutt takket nei til Kepa, fordi Real Madrid-manageren ikke ville ødelegge stemningen i troppen ved å hente en ny keeper midt i sesongen, skriver The Guardian.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer