FEIL MANN: Insigne skulle hylle lagkamerat Milik som er ute med kneskade. Fikk feil drakt. Video: Viasat

Skulle vise støtte til lagkameraten. Her innser han tabben

Lorenzo Insignes støtteerklæring gikk ikke helt som planlagt.

Napoli - Feyenoord 3-1 (2-0)

(FourFourTwo): Napoli har fått en strålende start på hjemlig liga denne sesongen og i gårsdagens Champions League-kamp mot Feyenoord fikk italienerne det enkelt.

Allerede etter sju minutter satte Lorenzo Insigne inn 1-0, og angriperen løp resolutt mot benken i feiringen av målet.

Planen var å holde opp en drakt med «Milik» på ryggen. Årsaken er at lagkamerat Arkadiusz Milik er ute med sin andre alvorlige kneskade etter overgangen til Napoli, og Insigne ville vise ham støtte.

Men i stedet for å få en kopi av drakta hans, fikk Insigne en drakt med navnet til lagkamerat Piotr Zielinski i stedet. Det var Zielinski selv som ga ham trøyen.

Insigne oppfattet tabben raskt, før han til slutt fikk den riktige drakta å posere foran kameraene med.

Han tok det hele med et smil, til stor latter fra Napoli-benken (se video øverst i artikkelen).

Engasjerer og provoserer

Hendelsen føyer seg inn i en lang rekke liknende hendelser i den moderne fotballen, hvor spiller viser respekt og støtte overfor lagkamerater som er ute med skade.

Barcelona-spillerne viste seg nylig fram med t-skjorter der det stod «Courage Osumane», for at Ousmane Dembélé skal holde motet oppe. Angriperen er ute i noen måneder med en lårskade.

Det har blitt en økende trend å vise støtte til lagkamerater, og flere storklubber har gjort liknende stunt (les artikkelen nederst i saken).

Fire måneder ute

Milik vil på sin side sannsynligvis måtte tilbringe fire måneder på sidelinja som følge av kneskaden han pådro seg mot SPAL.

Napoli vant til slutt 3-1 etter scoringer av Insigne, Dries Mertens og José Callejon. Sofyan Amrabat scoret trøstemålet for nederlenderne.