SKUFFET OG FORNØYD: Tor Ole Skullerud hadde en ambivalent følelse etter serieåpningen mot Odd. Foto: Øyvind Godø / Dagbladet
SKUFFET OG FORNØYD: Tor Ole Skullerud hadde en ambivalent følelse etter serieåpningen mot Odd. Foto: Øyvind Godø / DagbladetVis mer

Skullerud: - Det gikk en faen i oss. Likevel våknet jeg opp med en god følelse

Er spent på de nye spissene.

I MOLDE (Dagbladet): Molde gjorde en god spillemessig serieåpning mot gullutfordrer Odd, men var ineffektive og tapte mot Dag Eilev Fagermos menn.

Det ga Moldes spillere og trenere en ambivalent følelse. Den satt fortsatt i da Dagbladet møtte Molde-leiren før avreise fredag kveld.

- Vi er ikke vant til å tape kamper. Det er klart det svir. Det gikk en faen i oss etter tapet mot Odd. Slik må det være, hvis vi skal holde på med toppidrett, sier Tor Ole Skullerud til Dagbladet.

Tapet var særdeles surt, ettersom det kom mot Fagermo og Odd, som har seilt opp som en kraftig rival i kraft av tette sportslige dueller og en rekke ordkriger mellom både spillerne og ikke minst trenerne.

- For meg er Odd bare et meget bra fotballag, som vi kommer til å kjempe med utover i sesongen. Det er ikke noe mer enn det. Denne konflikten mellom oss føler jeg er medieskapt, hevder Molde-treneren.

- Det svir ekstra Han ligger imidlertid ikke skjul på at hjemmetapet i serieåpningen var ekstra tøft å svelge.

- Vi spilte en god kamp. Vi gjorde veldig mye bra spillemessig. Det var betryggende å se. Jeg våknet med en god følelse dagen etter tapet mot Odd, ettersom vi spilte så bra mot et topplag, forteller Skullerud.

- Derfor svir det ekstra mye å tape. Men vi skal revansjere oss raskt. Odd kommer til å kjempe i toppen, og vi spilte godt mot dem. Det lover godt. Det handler bare om å score på sjansene våre.

I så måte får Moldes nye spisser et ekstra ansvar.

Spent på spissene Daniel Chima Chukwu og Björn Bergmann Sigurdarson har forlatt klubben, mens Fredrik Gulbrandsen og Mushaga Bakenga er langtidsskadd.

Mot Odd var det nykommer Ola Kamara og unggutten Sander Svendsen som fikk prøve seg på topp.

- Er du spent på om de nye spissene vil slå til?

- Ja, det er jeg. Vi må klare oss uten spisser som scoret mye for oss i fjor, så det handler om å få de nye til å fungere like bra. Det tror jeg kommer til å gå fint. Spissene bekymrer meg ikke, forteller Skullerud.

All den tid han var så godt fornøyd med prestasjonen mot Odd, vil han ikke gjøre nevneverdige forandringer mot Bodø/Glimt, selv om det ble null poeng.

- Nei, jeg kommer ikke til å forandre noe særlig på laget eller tilnærmingen til kampen. Hvis vi presterer like godt som mot Odd, skal det være bra nok til å slå Glimt, tror Skullerud.