Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skullerud: - Han har gode forutsetninger for å lykkes

Molde-treneren ønsker Berget lykke til i Premier League.

SKILLER VEI: Selv om Skullerud aldri fikk sjansen til å lede Berget i en Tippeliga-kamp, erkjenner han at det er et tap for Molde å miste spissen. Han ønsker Berget imidlertid lykke til i Premier League. Foto: Per Tormod Nilsen, NTB scanpix. Innfelt foto: Pressefoto, Cardiff FC
SKILLER VEI: Selv om Skullerud aldri fikk sjansen til å lede Berget i en Tippeliga-kamp, erkjenner han at det er et tap for Molde å miste spissen. Han ønsker Berget imidlertid lykke til i Premier League. Foto: Per Tormod Nilsen, NTB scanpix. Innfelt foto: Pressefoto, Cardiff FC Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I dag ble Jo Inge Berget (23) presentert som Ole Gunnar Solskjær og Cardiffs tredje norske januarsignering. Spissen går fra Molde, der han - etter å ha blitt hentet av nettopp Solskjær i 2011 - har fått med seg to seriegull og ett cupmesterskap.

- Han har gode forutsetninger for å lykkes i Premier League, men det dreier seg om små marginer. Jeg ønsker ikke å spå om han blir en suksess eller ikke, men jeg ønsker ham lykke til og håper at han lykkes. Nå er det opp til han selv, og han må vise at han tar utfordringen, sier Molde-trener Tor Ole Skullerud til Dagbladet.

Han erkjenner at salget er et tap for Molde, men er ikke skuffet over at spilleren velger å forlate klubben nå.

- Jo Inge er en veldig god fotballspiller som har vært god for Molde over lang tid. Vi mister en god spiller, konstaterer Skullerud overfor Dagbladet.

Berget hadde fem måneder igjen av kontrakten sin med Molde, og ifølge en pressemelding sendt ut av Cardiff sier Ole Gunnar Solskjær at nordmannen var en god handel for det walisiske laget.

- Berget har vært klar og tydelig på at han ikke har villet forlenge kontrakten med oss, og han var moden for å forlate klubben nå. Overgangen er bra for norsk fotball og hans utvikling videre, sier Skullerud, som ikke ønsker å kommentere overgangssummen.

Jo Inge Berget fikk totalt 100 kamper for Molde.

Hele Norges coronakart