Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skullerud blir fotballekspert i Eurosport

Tor Ole Skullerud (47) er ansatt som Eurosports nye fotballekspert fra og med august.

NY JOBB: Tor Ole Skullerud går fra å være trener i Strømsgodset til å bli ekspert for Eurosport. Foto: Ørn Borgen / NTB scanpix
NY JOBB: Tor Ole Skullerud går fra å være trener i Strømsgodset til å bli ekspert for Eurosport. Foto: Ørn Borgen / NTB scanpix Vis mer

Tor Ole Skullerud har vært nevnt som favoritt til å ta over både Lillestrøm og Stabæk, men det blir ikke noe av.

Skullerud, som trakk seg fra stillingen som Strømsgodset-trener i juni, skal heller snakke om fotball på tv.

Skullerud ledet Strømsgodset til fjerdeplass i Eliteserien i fjor, før han altså trakk seg tidligere denne måneden.

Hedmarkingen har tidligere blant annet ledet Molde til både serie- og cupgull i 2014, han var trener for cupmesterne Vålerenga i 2008, og han var U21-landslagssjef da Norge sikret EM-bronse i Israel i 2013.

I 2015-2016 var Skullerud tilknyttet Discovery og Eurosport som ekspertkommentator under landskamper og Europa League-sendinger. I august er han igjen tilbake på TV-skjermen.

- Jeg gleder meg til å begynne i jobben, og vet at jeg vil trives godt i Eurosport. Jeg likte meg i rollen sist jeg var ekspert for kanalen, og nå blir oppgavene enda mer rendyrket mot norsk fotball. Det passer meg utmerket, sier Tor Ole Skullerud i en pressemelding.

Eurosport har for øvrig rettighetene til alle kamper fra Eliteserien og OBOS-ligaen til og med 2022-sesongen.