GIR SEG. Tor Ole Skullerud gir seg i Molde etter sesongen - og vil prioritere familie. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
GIR SEG. Tor Ole Skullerud gir seg i Molde etter sesongen - og vil prioritere familie. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixVis mer

Skullerud ferdig i Molde etter sesongen

Bekrefter i natt.

(Dagbladet): Tor Ole Skullerud slutter som hovedtrener i Molde FK etter årets sesong. Det bekrefter eliteserieklubben i en pressemelding natt til onsdag.

Klubben opplyser at Skullerud selv tok kontakt og at treneren ikke ønsket å gå på en ny og tredje sesong. Dermed blir treneren løst fra opsjonen i kontrakten om et tredje år. Dette er av familiære hensyn, skriver Molde FK.

«Tor Ole har gjort en meget god jobb i Molde Fotballklubb, med historisk seriemesterskap og cupmesterskap i 2014 — The Double - og poengrekord i Tippeligaen», skriver Molde FK.

Overfor Romsdals Budstikke forteller Molde-treneren:

- Dette handler om at familien min har flyttet hjem. Da jeg kom til Molde var planen at de skulle være her sammen med meg, og perspektivet mitt på denne jobben var lenger enn to år. Sånn ble det ikke, og derfor flytter jeg etter hjem til Bærum, sier Skullerud til avisa.

Molde har hatt en skuffende sesong i Tippeligaen og er nummer fem på tabellen - hele 11 poeng bak serieleder Rosenborg.

Blåtrøyene opplyser at Skullerud og direktør Tarje Nordstrand Jacobsen vil være tilgjengelig til en presseseanse etter Molde-trening onsdag ettermiddag.

- Følelsen og tanken har ligget der en stund, siden de bestemte seg for å flytte i vår. Men avgjørelsen ble først tatt for to uker siden. Da hadde vi noen feriedager. Jeg snakket gjennom situasjonen med familien og vi ble enige om at jeg kommer hjem etter sesongen, sier Skullerud til Romsdals Budstikke.