Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skullerud fortsetter som Høgmo-assistent

Ingen store endringer i støtteapparatet.

FORTSETTER ARBEIDET: Tor Ole Skullerud (t.v.) fortsetter som Per-Mathias Høgmos høyre hånd, opplyser kilder til Dagbladet. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
FORTSETTER ARBEIDET: Tor Ole Skullerud (t.v.) fortsetter som Per-Mathias Høgmos høyre hånd, opplyser kilder til Dagbladet. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Som U-landslagssjef Tor Ole Skullerud ledet Norge til bronse i U21-EM i sommer. Men da Per-Mathias Høgmo ble engasjert som norsk landslagssjef i slutten av september, fikk Skullerud en ny jobb:

Han ble assistenttrener for A-landslaget. Engasjementet strakte seg i første omgang over de fire kampene som gjensto av 2013 - to kvalifiseringskamper og to privatlandskamper.

Oppgjørene endte som kjent i tre tap og én uavgjort - men spillergruppa var full av lovord om sin nye hverdag.

Nå nærmer evalueringen av Høgmo-høsten seg slutten. Innen juleferien tar til, ønsker Norges Fotballforbund (NFF) å presentere hvordan det endelige støtteapparatet rundt landslaget blir seende ut.

Skullerud til Abu Dhabi Det meste skal nå være klart. Etter det Dagbladet erfarer skal stort sett de samme personene som Per-Mathias Høgmo introduserte som sine nærmeste medarbeidere i høst, være med videre inn i 2014.

Detaljer gjenstår, men Tor Ole Skullerud er blant de som får fornyet tillit i A-landslagssystemet, opplyser kilder til Dagbladet. Han fortsetter dermed som Høgmos assistent, med Abu Dhabi-reisen i januar som første oppdrag. I Forente arabiske emirater venter kamper mot Moldova (15. januar) og Polen (18. januar) for et landslag bestående av Norden-baserte spillere.

- Nærmer seg - Jeg har ikke noe å melde. Det er for tidlig, så jeg kan verken avkrefte eller bekrefte noe, sier Tor Ole Skullerud til Dagbladet.

- Det nærmer seg, er alt kommunikasjonsdirektør Svein Graff vil si om offentliggjøringen av hvordan kabalen løses.

Da Skullerud trådte ut av U-landslagsrollen, ble Trond Nordsteien hentet inn som midlertidig løsning. I hans periode tapte Norge U21 tre kamper og vant én. Det er fortsatt uavklart hvem som blir Skulleruds etterfølger på permanent basis.