- Skullerud har vært en nyttig idiot

Morten P, Mini og Semb om Vålerenga-avskjeden.

- INGENTING BLIR FORANDRET: TV 2-ekspert Mini Jacobsen og Dagbladets kommentator Morten Pedersen tror ikke det vil få noen stor praktisk betydning for Vålerenga at Tor Ole Skullerud i dag trakk seg fra jobben som klubbens hovedtrener. De mener han har hatt liten innflytelse i samarbeid med manager Martin Andresen.Foto: Cornelius Poppe, Scanpix
- INGENTING BLIR FORANDRET: TV 2-ekspert Mini Jacobsen og Dagbladets kommentator Morten Pedersen tror ikke det vil få noen stor praktisk betydning for Vålerenga at Tor Ole Skullerud i dag trakk seg fra jobben som klubbens hovedtrener. De mener han har hatt liten innflytelse i samarbeid med manager Martin Andresen.Foto: Cornelius Poppe, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tor Ole Skullerud trakk seg i dag som hovedtrener i Vålerenga etter sju strake tap i serien. Blant eksperter og fotballsynserne er det flere som mener dette vil få lite betydning i praksis.

TV2-ekspert Mini Jacobsen tror ikke Tor Ole Skulleruds avgang forandrer noe som helst i Vålerenga.- Nei, ikke i det hele tatt. Martin har stort sett bestemt, han har lagt linjene. Han har ofte tatt pausepraten som spiller, det er ingenting som blir forandret med dette, sier Mini til Dagbladet.

Den tidligere RBK-vingen kan ikke forestille seg en ny giv i laget bare fordi Andresen overtar trenernavnet hovedtrener. Han tror det bare blir kosmetikk.

- Kosmetikk gjør av og til ting bedre, men det går an å legge den feil, sier Mini som er skeptisk til at én person har for mange hatter.

- Jeg som mange andre har aldri skjønt at en spiller kan være trener, manager og spiller. Dette viser at slikt blir vanskelig. Dette har gått utover Martin som spiller, og det ser ut som de mangler harmoni i spillergruppa. Vålerenga må få en sterk trener, mener Mini.

- Nyttig idiotDagbladets fotballkommentator Morten Pedersen tror heller ikke Skulleruds avgang får noen betydning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer