Marcus Pedersen: - Det er ekstra murring i år

Skullerud og Solskjærs gjentakende problem: - Pinlig å se på

Murringen øker i Strømsgodet etter en ny marerittåpning på sesongen. Jesper Mathisen mener Jostein Flo snart må handle. Tor Ole Skullerud får likevel støtte av Marcus Pedersen og spillergruppa.

KNIVEN PÅ STRUPEN: Molde-trener Ole Gunnar Solskjær og Strømsgodset-trener Tor Ole Skullerud må snu en vond trend. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
KNIVEN PÅ STRUPEN: Molde-trener Ole Gunnar Solskjær og Strømsgodset-trener Tor Ole Skullerud må snu en vond trend. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

DRAMMEN (Dagbladet): Sola steker i Drammen. Men det er mer enn bare et deilig solskinn som er rettet mot Strømsgodset. Det brenner under beina til Tor Ole Skullerud og hans gutter.

13. plass på tabellen etter ni poeng på elleve kamper er uakseptabelt for medaljekandidaten fra Drammen. Søndag kan Skullerud være avhengig av seier for å bevare jobben, tror TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen.

- Det er overraskende hvis det ikke skjer noe der snart. Jostein Flo kan ikke sitte å se på dette. Skullerud lever farlig og må ha tre poeng mot Sandefjord, sier Mathisen til Dagbladet.

Mer murring enn i fjor

Spillergruppa sier imidlertid at de har full tillit til Skullerud.

- Så lenge Tor Ole er her, tror jeg han har hele gruppa bak seg. Tor Ole viste i fjor at han kom seg bra ut av en vanskelig situasjon. Det var sterkt å snu det og viktig å ha i bakhodet, sier Marcus Pedersen til Dagbladet.

Eliteseriens toppscorer mener imidlertid at det er mer murring rundt laget nå enn da Godset slet på samme tid i fjor.

- Det var murring i fjor. I år er det litt ekstra murring, fordi det samme har skjedd to vårsesonger på rad. Det er det som er så fantastisk med fotball. Det er så mange meninger om hva som skal til. Går man på noen tap, kommer det murring med en gang. Vi må bare drite i alt som blir sagt utenfor og vise at vi har baller, sier Pedersen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer