Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skullerud presentert som ny hovedtrener for Molde

- Jeg har hatt sommerfugler i magen hele dagen.

 PRESENTERT:  Tor Ole Skullerud ble i ettermiddag presentert som ny hovedtrener for Molde FK. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
PRESENTERT: Tor Ole Skullerud ble i ettermiddag presentert som ny hovedtrener for Molde FK. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Romsdals Budstikke skrev i går kveld at de erfarte at Tor Ole Skullerud ville bli presentert som ny hovedtrener for Molde mandag.

I dag tidlig ankom Solskjærs etterfølger med fly til Molde - uten at klubben har bekreftet nyheten iløpet av dagen.

Men i ettermiddag ble Skullerud offisielt presentert som ny hovedtrener på en pressekonferanse.

- Førstevalget - Vi er stolte og glade over at Tor Ole Skullerud takket ja til å overta etter Ole Gunnar Solskjær. Skullerud er vårt klare førstevalg, sier administrerende direktør Tarje Nordstrand Jacobsen.

Tor Ole Skullerud var tydelig veldig glad for å være på plass på Aker Stadion.

- Jeg gleder meg veldig, og har hatt sommerfugler i magen hele dagen, sier Skullerud på pressekonferansen.

Den tidligere landslagsassistenten og U21-treneren ble ikke med landslagstroppen til Abu Dhabi torsdag, fordi han skulle i samtaler med Molde.

Vil sette sitt preg Ifølge Skullerud har han hatt kontakt med Molde en god stund før han i dag ble presentert.

44-åringen håper at han og hans trenerteam, som ennå ikke er klart, vil kunne sette sitt preg på klubben - og ikke bare bli målt opp mot det Solskjær fikk til med klubben i perioden før ham.

- Jeg skjønner hvorfor den kommer opp. Jeg har respekt for det som er bygd opp her de siste årene.  Vi får prøve å levere så fort som mulig sånn at vi blir målt på de prestasjonene vi får til, sier Moldes nye hovedtrener til TV 2.

Om han er lovet penger til spillerkjøp, vil ikke treneren si så mye om.

- Det er ikke noe tema enda. Jeg er opptatt av de som satt nede i garderoben, og de som er her allerede, sier Skullerud.

Tidligere i dag fikk han hilse på de spillerene, og i morgen holder han sitt første trening som ny Molde-sjef.