Skullerud slakter U21-landslaget etter stortap

- Det var bare en pine.

 DEPPER:  Valon Berisha  depper etter gårsdagens stortap mot Portugal. Foto: Jose Coelho / EPA / NTB Scanpix
DEPPER: Valon Berisha depper etter gårsdagens stortap mot Portugal. Foto: Jose Coelho / EPA / NTB ScanpixVis mer

For U21-landslagssjef Tor Ole Skullerud var det pinlig å se Norges annen omgang i 1-5-tapet for Portugal torsdag.

Suksesstreneren fra sommerens EM var ikke nådig mot egne spillere etter den første kampen i kvalifiseringen til neste mesterskap. Tidvis ble Norge rundspilt av den portugisiske motstanderen.

- Det er en slukøret gjeng som sitter her. Jeg er skuffet over resultatet og mye av prestasjonen. I perioder viste vi en del som var bra, men totalt sett var dette en stor skuffelse. Det sa jeg klart ifra om, sa Skullerud til fotball.no etter kampen.

Hans elever fikk en god start da Mushaga Bakenga gjorde 1-0 på straffe etter et kvarter. Deretter hadde Norge lite å stille opp med. Særlig annen halvdel av begge omgangene var svake.

- En pine - Vi var det beste laget fram til 1-1, men så ga vi bort enkle mål. Det preget oss veldig inn mot pause. Jeg synes vi kom bra i gang i annenomgangen fram til 4-1. Derfra og ut var det bare kollaps. Den siste halvtimen var ingenting. Det var bare en pine å være med på. Elendig, vurderte Skullerud.

Norge møter Makedonia på Marienlyst allerede tirsdag. U21-sjefen sier han vil ha norske spillere som reiser seg og står opp i motgang.

- Vi må stå mer opp for hverandre og ta tak når det butter imot. Vi kan ikke bare gjøre det når det går vår vei. Dette må vi lære av.

- Vi har tapt en fotballkamp, og det er ikke moro. Dette skal vi riste av oss. Det bor mye bra i dette laget, og jeg har ikke mistet troen, men vi må lære av det vi opplevde i dag, sa Skullerud etter torsdagens kamp.

(NTB)