Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skullerud slutter i Vålerenga

- Tar konsekvensen av klubbens situasjon, sier treneren. Martin Andresen overtar treneransvaret inntil videre.

FLATT BATTERI: Etter sju strake tap i serien har det blitt diskutert heftig rundt manager Martin Andresens posisjon i Vålerenga. I dag er det imidlertid trener Tor Ole Skullerud (til venstre) som trekker seg. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix.
FLATT BATTERI: Etter sju strake tap i serien har det blitt diskutert heftig rundt manager Martin Andresens posisjon i Vålerenga. I dag er det imidlertid trener Tor Ole Skullerud (til venstre) som trekker seg. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix. Vis mer

(Dagbladet.no): Tor Ole Skullerud gir seg som hovedtrener i Vålerenga.

- Jeg tar konsekvensen av den situasjonen Vålerenga befinner seg i nå. For å snu en tung periode trenger klubben folk som er 100 prosent motivert og fulle av energi for å snu dette. Mitt batteri er rimelig flatt og jeg tror derfor at andre bør få muligheten til å bringe dette videre, sier Skullerud til klubbens hjemmesider.

- Jeg har hatt en fin tid i Vålerenga, og har blitt glad i spillergruppa, men nå er resultatene og klubben viktigst, sier Skullerud.

Sportsdirektør Truls Haakonsen sier Martin Andresen inntil videre vil overta treneransvaret.

- Jeg beklager at Tor Ole gir seg, men respekterer hans valg og vil takke han for samarbeidet, sier Andresen om saken.

Tor Ole Skullerud har foreløpig ikke tenkt så mye på hva han skal gjøre videre i karrieren.

- Hva skal jeg gjøre videre? Jeg har ikke peiling, sier Skullerud i sitt avskjedsintervju på VIF TV.

Han sier han vil bruke en del tid på sine nærmeste som har fått lide under at han har hatt lite tid til å tenke på noe annet enn fotball den siste tida.

Skullerud lover imidlertid at han ikke er ferdig som fotballtrener.

- Jeg kommer garantert tilbake i fotballen, sier han.

Haakonsen, Andresen og Skullerud er tilgjengelige for pressen i forbindelse med dagens trening på Valle. Dagbladet.no er på plass og kommer tilbake med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media