Skulleruds vraking av Forren er sesongens dårligste valg så langt

Direkte fotball og to unge nigerianere er blitt Kjell Jonevrets kloke valg i Viking. Tor Ole Skulleruds vraking av Vegard Forren i Moldes midtforsvar er det stikk motsatte.

EN KOSTBAR AVGJØRELSE: Dagbladets kommentator Morten Pedersen mener vrakingen av Vegard Forren i Stavanger i kveld var helt uforståelig.Foto: NTB Scanpix
EN KOSTBAR AVGJØRELSE: Dagbladets kommentator Morten Pedersen mener vrakingen av Vegard Forren i Stavanger i kveld var helt uforståelig.Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Viking-Molde 2-1 (1-1)

TOR OLE SKULLERUD bestemmer selvfølgelig ett hundre prosent over bruken av Moldes spillere og har en stall som både tåler og trenger rotering på flere plasser. I Stavanger valgte han å ha landslagsstopper Vegard Forren på benken. Og det er ikke bare en oppsiktsvekkende vurdering, det er i nabolaget til sensasjonelt.

Og med Vikings hjemmeseier, og fordi Molde manglet det meste både offensivt og defensivt, er det lett å si det var feil.

VEGARD FORREN ER ikke som de fleste fotballspillere. Han er spesiell og har alltid vært det. Og i tillegg til å være landslagsstopper og Norges beste offensive midtstopper er han en type spiller som aldri har lagt skjul på at kamper er ti ganger hverdagenes utallige treninger.

Derfor har det vært opplest og vedtatt at kamper er mer enn kamper for Vegard Forren.

På toppen av å være toppfotballens ultimate konkurransearena er kampene også Molde-stopperens beste treningsarena.

DET ER NEMLIG når det betyr noe Vegard Forren er ett hundre prosent, gir alt og tar steg i utviklingen av eget spill. Når det ikke er så farlig - midt i uka - er han ikke alltid på tærne. Og derfor roteres ikke Vegard Forren - derfor spiller han alle Moldes kamper når han er skadefri. Basta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer