MOT SLUTTEN: Flere britiske medier melder at Roberto Martinez er ferdig som Everton-manager. Foto: NTB Scanpix/Richard Lee/BPI/REX/
MOT SLUTTEN: Flere britiske medier melder at Roberto Martinez er ferdig som Everton-manager. Foto: NTB Scanpix/Richard Lee/BPI/REX/Vis mer

Sky: Martinez har fått sparken i Everton

Bare bekreftelsen mangler.

(Dagbladet): Ifølge blant andre BBC og Sky Sports har manager Roberto Martinez fått sparken i Everton.

Liverpool-laget ble knust 3-0 borte mot Sunderland i går kveld, og ligger på en skuffende tolvteplass i Premier League med en kamp igjen å spille.

Everton står med ti seire, 14 uavgjort og 13 tap denne sesongen.

Nederlaget for Sunderland forlenget en rekke på nå ti kamper med bare én seier, og Everton har bare plukket fire poeng i serien siden 5. mars.

42-årige Martinez tok over på Goodison Park 5. juni 2013, etter opphold i Swansea og senere Wigan. I Everton har han hatt en såkalt seiersprosent på 42.7.

Britiske medier forventer en offisiell uttalelse fra Everton i ettermiddag.

Tidligere i dag ble det kjent at Frank de Boer slutter som trener i Ajax. Han er blitt koblet til Everton-jobben, etter at agenten hans uttalte at nederlenderen gjerne ville trener et lag som Toffees.

- Han ville likt å bli en del av en klubb som Everton eller Valencia. Alt handler om den rette filosofien og hvordan et lag spiller fotball. Det er det Frank leter etter, sa agenten Guido Albers ifølge Daily Mail.

Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.