Sky Sports: - Arsenal nære å signere Özil

Vil Wenger endelig få en superspiller?

SJOKKOVERGANG? Real Madrids Mesut Özil skal ifølge engelske og spanske medier være på vei til Arsenal. Foto: AFP PHOTO / GERARD JULIEN / NTB Scanpix
SJOKKOVERGANG? Real Madrids Mesut Özil skal ifølge engelske og spanske medier være på vei til Arsenal. Foto: AFP PHOTO / GERARD JULIEN / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Deadline Day er endelig her, og det er aller siste sjanse for fotballklubbene til å forsterke laget. Arsène Wenger skal ifølge rapportene ha snaut 700 millioner norske kroner til spillerkjøp, og har fortsatt til gode å bruke penger på spillere denne sommeren. Det er derfor ventet at Arsenal virkelig vil røre på seg i løpet av dagen.

Franskmannen som styrer på Emirates hadde et lurt smil på lur etter gårsdagens kamp mot Tottenham da han ble spurt om overgangsvinduets siste dag. Det er kanskje ikke så rart hvis man ser på hva engelske og spanske medier hevder: at Mesut Özil er på vei til London-klubben.

Sky Sports skriver blant annet at tyskeren er i samtaler med Arsenal om en kontrakt. Real Madrid hentet som kjent Gareth Bale for en rekordsum i går, og skal være villig til å la Özil gå for rundt 42,5 millioner pund. Hovedpersonen selv skal være i tvil om han får mye spilletid etter at Bale ble klar for Madrid-klubben.

Mesut Özil tilbrakte blant annet hele kampen mot Athletic Bilbao på benken i gårsdagens 3-1-seier.

Manchester United og Paris Saint Germain er andre klubber som har vist interesse for 24-åringen, men han skal selv ønske å gå til Arsenal.