Sam Allardyce i samtaler med Everton

Sky Sports: - Everton i nye samtaler med Allardyce

Everton er på desperat managerjakt. Nå gjør Merseyside-klubben et nytt forsøk på å lande en avtale med veteranen Sam Allardyce (63), melder Sky Sports.

REDNINGSMANN?: Sam Allardyce skal være i samtaler med Everton, skal man tro Sky Sports. Foto: Martin Ricketts / Pa Photos / NTB Scanpix
REDNINGSMANN?: Sam Allardyce skal være i samtaler med Everton, skal man tro Sky Sports. Foto: Martin Ricketts / Pa Photos / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ronald Koeman ble sparket som Everton-manager for over en måned siden, men en endelig erstatter for nederlenderen lar fortsatt vente på seg. Klubben har gjentatte ganger prøvd å sikre seg Marco Silva, men alt tyder på at han blir værende i Watford.

Everton-ledelsen utforsker nå andre alternativer. Ifølge Sky Sports var blåtrøyene i samtaler med Allardyce to uker etter Koeman-sparkingen, men partene ble aldri enige om en avtale. Med hele fem tap på sine sju siste kamper jakter Everton desperat en avklaring på managerspørsmålet.

Klubben har derfor igjen tatt kontakt med Allardyce. En kilde opplyser til Sky Sports at det er kontraktslengden som er utfordringen i forhandlingene. Evertons første tilbud skal ha vært å la «Big Sam» trene laget ut sesongen, men 63-åringen vil ikke være en midlertidig løsning.

Allardyce har erfaring med å berge klubber fra nedrykk. Han har tidligere trent klubber som Bolton, Newcastle, Blackburn, West Ham, Sunderland og Crystal Palace.

De to sistnevnte reddet ham etter å ha kommet inn underveis i sesongen. I mai ga Allardyce seg som Palace-manager og sa at han var klar for pensjonisttilværelsen. Seks måneder senere kan han være tilbake i manesjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer