Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sky Sports: - Zlatan mister resten av sesongen

Og kan ha spilt sin siste kamp for klubben. 

HADDE VONDT: Zlatans reakson etter fallet han hadde i går var ikke til å ta feil av. Nå skal svensken være ferdig for sesongen, melder Sky Sports. <br>Foto: AFP / Oli SCARFF / NTB Scanpix
HADDE VONDT: Zlatans reakson etter fallet han hadde i går var ikke til å ta feil av. Nå skal svensken være ferdig for sesongen, melder Sky Sports.
Foto: AFP / Oli SCARFF / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic skal være ute for resten av sesongen, melder Sky Sports i ettermiddag.

Det var på overtid av den ordinære spilletida i kvartfinalen mot Anderlecht i går kveld at Zlatan gikk i været i en luftduell. Han landet slik at kneet ble bøyd feil vei, og gikk umiddelbart i bakken.

Kneskaden den svenske superstjerna pådro seg i Europa League-kampen, skal altså være så alvorlig at sesongen er over.

Det, melder Sky, kan bety at den usignerte kontraktsforlengelsen Zlatan har på ett år, kan komme til å fobli nettopp det - usignert.

I går kveld var Mourinho bekymret for at Ibrahimovic kunne være ferdig for i år. Svensken har vært en viktig brikke i Mourinhos jobb med å gjenreise Manchester United etter fjorårets fadese, og portugiseren likte ikke det han så da Zlatan gikk i bakken.

- Jeg vil avvente før jeg sier for mye. Jeg ønsker å være optimistisk, men er det ikke, sa Mourinho i går.

Ibrahimovic har scoret 28 mål i alle turneringer for Manchester United i år, 17 av dem er kommet i ligaen. De neste på scoringslista til United i år har scoret ti mål totalt.

Det er Juan Mata, Marcus Rashford og Henrikh Mkhitaryan.

Foreløpig har ingen kommentert Sky Sports opplysninger offentlig.