ILLE, MEN IKKE SÅ ILLE: Armand Traoré hadde ingen god kveld mot Manchester United i går, men i Sky Sports' studio ble det brukt litt for store ord. Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES
ILLE, MEN IKKE SÅ ILLE: Armand Traoré hadde ingen god kveld mot Manchester United i går, men i Sky Sports' studio ble det brukt litt for store ord. Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATESVis mer

Sky Sports beklager holocaust-kommentar

Tony Cascarino skulle beskrive Arsenals mareritt.

(Dagbladet): Arsenal hadde et mareritt av en fotballettermiddag på Old Trafford i går kveld, og fikk ikke fred før det hadde sust åtte ganger i nettet bak målvakt Wojciech Szczesny.

En av dem som slet voldsomt var Armand Traoré, som hadde den lite takknemlige oppgaven med å demme opp for hjemmelagets venstreside bak Andrej Arsjavin.

I Sky Sports-studio skulle ekspert Tony Cascarino beskrive akkurat den følelsen - og da gikk det litt over stokk og stein.

- Stakkars Traoré gjennomgår et «holocaust», fordi han møter Nani som utfordrer ham fra alle kanter, og Arsjavin følger jo ingen løp, sa Cascarino, ifølge Guardian, åpenbart uten å tenke nøye gjennom ordvalget.

Programleder Natalie Sawyer reagerte imidlertid umiddelbart, og beklaget holocaust-bemerkningen på direkten.

- Jeg bør bare si at dersom noen ble støtt av det du nettopp sa, må jeg komme med en unnskyldning, sa Sawyer.

Reaksjonene fra publikum lot likevel ikke vente på seg, og Sky Sports har senere kommet med enda en unnskyldning.

- Tony Cascarino kom med kommentarene på sparket, og det ble beklaget på lufta så fort som mulig, på vegne av Tony og Sky Sports, heter det i en uttalelse fra kanalen.

48-årige Cascarino er gjenganger i Sky Sports' paneldekning av Premier League-rundene.