PÅ VEI BORT? Raheem Sterling har tidligere avslått kontraksforslag fra Liverpool. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB Scanpix
PÅ VEI BORT? Raheem Sterling har tidligere avslått kontraksforslag fra Liverpool. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB ScanpixVis mer

Sky Sports-ekspert med oppsiktsvekkende uttalelser om Sterling

- Vil være tidenes beste avtale for Liverpool.

• Følg Liverpool - Newcastle i Fotballstudio fra 21.00!

(Dagbladet): Liverpool-spiller Raheem Sterling har fått mye kritikk etter at unggutten skal ha sagt nei til en ny og forbedret kontrakt verdt 100 000 pund i uka (rundt 1,2 millioner norske kroner).

20-åringen ble blant annet slaktet av Liverpool-legende Jamie Carragher etter at han lot seg intervjue av BBC uten klubbens tillatelse tidligere denne måneden.

Det er mange som spekulerer i at Sterling er på vei bort fra Liverpool, og Arsenal blir stadig oftere nevnt som et mulig stoppested. Tabloid-pressen i England vil ha det til at Theo Walcott i så fall vil gå andre veien.

- God avtale I den anledning har Sky Sports-ekspert Paul Merson kommet med noen oppsiktsvekkende uttalelser.

- Dersom Theo Walcott går til Liverpool, Raheem Sterling går til Arsenal og Liverpool i tillegg får penger, mener jeg Liverpool har gjort tidenes beste avtale, sier Merson til Sky Sports.

Den tidligere Arsenal-spillleren Merson tror ikke Sterling vil få mye spilletid i Arsenal fordi han ikke sender ballen videre fort nok og ikke har godt nok overblikk for spillet.

Grisk Eksperten slakter også Sterling for å være grisk.

- Det er ikke til å tro, Liverpool, en av de største klubben i verden tilbyr ham 100 000 pund i uka og han avslår tilbudet, sier Merson.

Liverpool-manager Brendan Rodgers har tidligere lagt all skyld på Sterlings agent, Aidy Ward.

Real Madrid har tidligere uttalt at de følger situasjonen til Sterling nøye.