SNART KLAR? Den britiske TV-giganten Sky Sports hevder å ha gode kilder på at José Mourinho er svært nær en enighet med ledelsen på Old Trafford om sine personlige betingelser. Foto: NTB Scanpix
SNART KLAR? Den britiske TV-giganten Sky Sports hevder å ha gode kilder på at José Mourinho er svært nær en enighet med ledelsen på Old Trafford om sine personlige betingelser. Foto: NTB ScanpixVis mer

Sky Sports: Mourinho nær enighet med United

Kan komme til å signere i løpet av de neste 48 timene.

Den britiske TV-giganten hevder å ha gode kilder på at portugiseren er svært nær en enighet med ledelsen på Old Trafford om sine personlige betingelser.

Mandag kveld kom beskjeden om at Louis van Gaal er sparket som Manchester United-manager - ett år før nederlenderens kontrakt utløp. 64-åringens to år lange regjeringstid ble dermed avsluttet med lørdagens FA-cuptriumf på Wembley.

Britiske medier har i lengre tid spekulert i at José Mourinho blir ny mann inn i sjefsstolen på Old Trafford. Portugiseren har vært arbeidsledig siden han fikk sparken i Chelsea i desember i fjor.

Mandag meldte flere britiske medier at Mourinho-agent Jorge Mendes og Manchester United-direktør Ed Woodward skulle møtes tirsdag for å holde samtaler om den ledige managerjobben.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.