Sky Sports: Rooney er «sinna» og «forvirret»

Hevder Rooney ønsker å dra fra Manchester United.

VIL BORT: Ifølge Sky Sports har Wayne Rooney ingen planer om å fortsette i Manchester United om han må overbevise klubben om at han fortjener å bli værende. Foto: EPA/RUNGROJ YONGRIT/NTB Scanpix
VIL BORT: Ifølge Sky Sports har Wayne Rooney ingen planer om å fortsette i Manchester United om han må overbevise klubben om at han fortjener å bli værende. Foto: EPA/RUNGROJ YONGRIT/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det er Sky Sports som hevder at kilder tett på Wayne Rooney mener 27-åringen er «sinna» og «forvirret». Rooney har blitt linket til flere klubber denne sommeren, og nå kan det se ut som det blir vanskelig for Manchester United å beholde spilleren.

Sky Sports-reporter Kaveh Solhekol forteller at Wayne Rooney har snakket med David Moyes om sin situasjon, og at han har fortalt skotten akkurat hva han mener om oppstyret denne sommeren.

- Rooney føler at han er på toppen av sin karriere og at han ikke har noen planer om å bli en rotasjonsspiller eller spille andrefiolin for noen på Old Trafford, sier Solhekol til Sky Sports, og utdyper:

- Han føler at han ikke har noe igjen å bevise etter ni suksessfulle sesonger på Old Trafford - likevel er det akkurat det som blir foreslått i britiske medier, og som har ført til at klubben har kommet med uttalelser som virker som han er på prøvespill for den kommende sesongen, sier Solhekol.

Ikke til salgs Det har vært store spekulasjoner rundt fremtiden til Wayne Rooney denne sommeren. Da Manchester United-manager David Moyes holdt sin første pressekonferanse som sjef, bedyret han at angriperen ikke er til salgs.

Rooney har to år igjen av sin kontrakt på Old Trafford, og Chelsea har blant annet ymtet frempå at de ønsker seg landslagsspillerens tjenester kommende sesong. Det fikk David Moyes til å gjenta at spissen ikke er til salgs.

- Hvis jeg ikke pratet røverspråk, så sa jeg at Wayne Rooney ikke er til salgs, var Moyes' svar på spørsmålet om Rooneys fremtid.

Til tross for at Rooneys kontrakt går ut om to år, har ikke klubben noen planer om å fornye den med det første. Det bekreftet klubbens administrative direktør, Ed Woodward, nylig.