Sky vil ha med Gabriel Rasch videre

- Jeg ser ingen grunn akkurat nå hvorfor han ikke skulle bli.

ØNSKET: Sky vil ha Gabriel Rasch med videre neste år.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
ØNSKET: Sky vil ha Gabriel Rasch med videre neste år. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ledelsen i Sky-laget er i samtaler med Gabriel Rasch. TV 2 skriver at det britiske laget vil ha med nordmannen, som kom til Sky i fjor høst, videre.

- Han har vært en fin tilvekst til laget vårt. Han har mye erfaring og er en bra fyr. Vi ønsker svært gjerne å beholde ham, så jeg ser ingen grunn akkurat nå hvorfor han ikke skulle bli på Team Sky neste år, sier Sky-sjef Dave Brailsford.

Sky-sjefen forteller at det har vært samtaler med Rasch om en forlengelse av kontrakten, men fortsatt gjenstår det noe.

Fra før av har Sky Edvald Boasson Hagen i stallen. Det skal ikke ha noen betydning for at lagledelsen vil satse på «Gabba» Rasch i alle fall et år til.

- Gabriel Rasch er hos oss fordi han er en god sykkelrytter med masse erfaring. Det er også bra at han er nordmann, og det er også bra for Edvald Boasson Hagen å ha noen fra hjemlandet sitt i nærheten, sier Dave Brailsford.

I Tour des Fjords senere i sommer skal Gabriel Rasch kjøre på det norske landslaget sammen med BMC-rytter Thor Hushovd. I det rittet er det lagt opp til at Rasch skal være hjelperytter for årets norske fellesstartmester.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer