Cristiano Ronaldo

- Skylder ham 230 mill.

Cristiano Ronaldo (38) tar gamleklubben til retten.

RETTSSAK: Cristiano Ronaldo i kamp for Portugal mot Slovakia i september. Foto: NTB
RETTSSAK: Cristiano Ronaldo i kamp for Portugal mot Slovakia i september. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Cristiano Ronaldo forlot Juventus til fordel for Manchester United sommeren 2021, før han på tampen av fjoråret dro videre til Al-Nassr i Saudi-Arabia til en monsterlønn etter å ha havnet på kant med Manchester United-manager Erik ten Hag.

Men helt ferdig med Juventus er ikke Ronaldo. Nå melder italienske La Gazzetta at portugiseren har trukket Juventus for retten.

Årsak? Ronaldo mener at Juventus ennå ikke har utbetalt lønn han har rett på fra den italienske storklubben. Ifølge avisa skal det dreie seg om cirka 20 millioner euro, som tilsvarer 230 millioner norske kroner.

De aktuelle pengene det er snakk om skal være lønnen Ronaldo ga midlertidig avkall på i forbindelse med at Italia gikk i «lock down» under coronapandemien.

Juan Francisco Rueda er en kjent fotballkommentator fra Ecuador. Men det er ikke innsatsen mellom kampen mellom Argentina og Ecuador han blir husket for i disse dager. Vis mer

Siden Ronaldo forlot Juventus har ledelsen i klubben blitt byttet ut. Sjefduoen Andrea Agnelli og Pavel Nedved trakk seg etter at det ble kjent at klubben hadde tuklet med regnskapene.

Klubben ble dømt for ulovlig regnskapsføring og manipulasjon av overganger. De ble også trukket 15 poeng i Serie A.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer