Skylder Linderoth millioner

Tobias Linderoth har 2,4 mill. kroner til gode av Stabæk etter overgangen til Everton. - Vi er i dialog med Tobias, sier Stabæk-direktør Gudbrand Fossbråten til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I et intervju med svenske

Expressen forteller Stabæks tidligere midtbanestjerne om pengene han fortsatt ikke har fått etter overgangen til Premier League i januar.

Svensken har krav på ti prosent av 24 mill. kroner, men har foreløpig ikke mottatt en øre.

- Jeg har et økonomisk krav på Stabæk. Klubben har problemer og kan ikke betale. Jeg har forståelse for dette og kommer ikke til å gå videre med kravet, sier VM-spilleren til avisa.

Stabæks administrerende direktør Gudbrand Fossbråten blir overrasket når Dagbladet.no forteller at Linderoth snakker om pengene Stabæk skylder han i ei svensk avis.

- Det er korrekt at vi skylder han penger, men det er en dialog mellom Tobias og oss om dette, sier Fossbråten.

Ifølge Stabæk-direktøren er det helt uproblematisk at Linderoth ikke har fått pengene, fordi heller ikke Stabæk har mottatt hele overgangssummen fra Everton ennå.

- Det er beløp som ikke er forfalt. Mer kan jeg ikke si, dette er mellom oss og spilleren, sier han.

Tobias Linderoth vil neppe gå til advokat selv om det skulle ta lang tid før Stabæk gjør opp for seg.

- Jeg er enig med Stabæk om en betalingsplan. Jeg synes Stabæk var snille mot meg ved overgangen, så nå vil jeg hjelpe til å løse denne saken, sier Everton-spilleren.

(Dagbladet.no)

<B>SVENSKE I ENGLAND:</B> Tobias Linderoth venter på penger fra Stabæk. Her i cupkamp mot Crewe.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer