Skylder på Klopp: - En viss manager var bekymret

Ole Gunnar Solskjær om at Manchester United har blitt snytt for flere straffespark den siste tiden.

HÅPER Å FÅ SOM FORTJENT: Solskjær mener Manchester United skulle hatt tre straffespark de to siste kampene. Foto: Jonathan Moscrop / Sportimage via PA Images / NTB
HÅPER Å FÅ SOM FORTJENT: Solskjær mener Manchester United skulle hatt tre straffespark de to siste kampene. Foto: Jonathan Moscrop / Sportimage via PA Images / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ole Gunnar Solskjær mener Manchester United har blitt snytt for flere straffespark denne sesongen. I ligakampen mot Newcastle gikk blant annet Ronaldo i bakken to ganger i motstanderens boks - uten å få noe.

Da Solskjær fikk spørsmål om dette, la han «skylden» på Liverpool-manager Jürgen Klopp.

- Vi må håpe at vi får det vi fortjener. Vi skulle hatt tre straffer i de to siste kampene, sier Solskjær og fortsetter:

- Det var en viss manager forrige sesong som var bekymret over at vi fikk så mange straffespark. Etter det virker det som det har blitt vanskeligere å gi dem. Jeg har sett en stor, stor forskjell siden da. Vi må overlate det til dommerne, og forhåpentligvis gjør dommerne det riktige snart.

Selv om Solskjær ikke brukte Klopp ved navn, er det tydelig hva han sikter til.

Kritisk Klopp

Dette uttalte Klopp etter et tap mot Southampton forrige sesong:

- De (Manchester United) har fått flere straffer på to år enn jeg har fått på fem og et halvt. Kanskje det er min feil.

Også den gangen snakket Solskjær om temaet.

- Det er et faktum at vi har fått flere straffer. Jeg vet ikke hvor mange straffer de har fått, men jeg teller det heller ikke. De får gjerne bruke tid på å bekymre seg over hvor ofte det skjer. Jeg bruker ikke tid på det, uttalte Solskjær.

48-åringen fra Kristiansund fortalte også at Chelsea-manager Frank Lampard dro opp det samme før de to lagene barket sammen i FA-cupsemifinalen i fjor.

Cavani klar

Manchester United og Ole Gunnar Solskjær er ute etter å reise seg etter Ligacup-exiten mot West Ham.

Lørdag er det tidligkamp mot Aston Villa på Old Trafford, samtidig som de to rivalene Chelsea og Manchester City møtes til duell på Stamford Bridge.

Ole Gunnar Solskjær holdt som vanlig pressekonferanse for engelsk presse på Carrington fredag.

Solskjær forteller blant annet at angriper Edinson Cavani er tilbake i full trening og klar for spill.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer