FORTVILER: Itumeleng Khune og de andre Sør-Afrika-spillerne fortviler etter at Khune må forlate banen etter å ha felt Luis Suarez. Kontakt var det, men ikke mye...Foto :REUTERS/Alessandro Bianchi
FORTVILER: Itumeleng Khune og de andre Sør-Afrika-spillerne fortviler etter at Khune må forlate banen etter å ha felt Luis Suarez. Kontakt var det, men ikke mye...Foto :REUTERS/Alessandro BianchiVis mer

- Skylder Sør-Afrika en unnskyldning

Sør-Afrikas keeper var langt nede etter utvisningen mot Uruguay i VM onsdag.

||| • I går: - Vi fikk den verste dommeren i VM

Sør-Afrikas keeper Itumeleng Khune var langt nede etter utvisningen mot Uruguay i VM onsdag.

Khune felte Luis Suárez og forårsaket straffespark på stillingen 0-1 snaue kvarteret før slutt. Diego Forlán satte straffen og punkterte kampen. Uruguay vant til slutt 3-0.

- De andre spillerne kom til meg og beklaget seg, men jeg mener det er jeg som skylder dem og resten av Sør-Afrika en unnskyldning. Det var ikke med vilje, men jeg synes alle fortjener en unnskyldning, sa Khune.

Kaizer Chiefs-keeperen ble bare den andre målvakten i VM-historien som har fått rødt kort. Italias Gianluca Pagliuca ble utvist mot Norge i 1994.

- Jeg er skuffet, men det er ingenting jeg kan gjøre med det. Jeg er ikke sikker på om jeg fortjente rødt kort, men det er dommerens avgjørelse. Det er min jobb å sørge for at motstanderen ikke scorer, og det var det jeg prøvde å gjøre, fortalte Khune.

(NTB)