Skyldte på dommeren

Liverpools hardt pressede manager Gerard Houllier mener den spanske dommeren hjalp Marseille videre til kvartfinalen i UEFA cupen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

LONDON (Dagbladet): - Dommeren gjorde en feil som forandret kampen, sier Houllier, etter resultatet mange eksperter mener er Houlliers farvel til klubben. Nå er det bare fjerdeplassen i Premier League igjen å spille for - og det svarer slett ikke til ambisjonene.

Hendelsen som fikk Liverpool-manageren til å se rødt, skjedde vel åtte minutter før pause:

Liverpools Igor Biscan brukte hånda for å stoppe Marseilles Steve Marlett. Biscan tok et godt tak i shortsen på Marlett, men tv-bildene viste at Liverpool-spilleren startet taklingen utenfor sekstenmeteren. Likevel pekte den spanske dommeren på straffemerket, og viste Biscan det røde kortet.

- Det var en feil avgjørelse. Dersom han gjorde noe galt, skjedde det utenfor sekstenmeteren. Jeg tror ikke dommeren ville reagert på samme måte dersom dette hadde skjedd på motsatt side, sier Houllier til tv-kanalen five.

Det påfølgende straffesparket satte Didier Drogba i mål.

Snudde kampen

Før utvisningen hadde Liverpool grep om kampen etter at Emilie Heskey hadde sendt engelskmennene i føringen etter et flott angrep. Med straffescoringen var Marseille like langt ettersom det første oppgjøret på Anfield endte 1-1.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer