Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Skyter for sjelden

Pascal Simpson har et av de hardeste skuddene i Tippeligaen. Likevel står «Pagge» med bare to nettkjenninger så langt denne sesongen. I ettermiddag svarte Vålerenga-spissen på spørsmål fra Dagbladets lesere.

Simpsons to scoringer så langt har kommet mot Brann og Start borte. Den første scoring var en suser av et langskudd der svensken virkelig fikk vist frem skuddfoten. Mange har derfor lurt på hvorfor han ikke klemmer til litt oftere.

- Jeg har et bra skudd, men dessverre er det riktig at jeg skyter for sjelden. Lover endring, sier Simpson.

Mye av årsaken til måltørken tror han skyldes manglende selvtillit.

- Man prøver alltid å gjøre sitt beste, men av og til så fungerer bare ting ikke som de skal. Har man gått i lengre perioder uten scoring har det lett for å låse seg helt, sier «Pagge» som hevder han ikke er spesielt opptatt av å bli storscorer.

- Jeg har aldri vært noen utpreget måljeger. Min styrke ligger først og fremst i å gjøre medspillerne mine gode, selv om jeg også burde hatt noen flere nettkjenninger. Tenker likevel ikke så mye på det. Viktigst er det at VIF vinner, sier Pascal Simpson.

Les Simpsons svar nedenfor:

<B>FORAN KLANEN:</B> Pascal Simpson er inne i sin tredje sesong i Vålerenga.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media