Skiskytter-VM:

Skytinga forbauser

Det var ingenting å gjøre med Emilien Jacquelin på søndagens jaktstart. Når nordmennene får høre franskmannens skytetid sperrer de opp øynene.

IMPONERER: Emilie Jacquelins skyting imponerer Johannes Thingnes Bø. Foto: Berit Roald / NTB
IMPONERER: Emilie Jacquelins skyting imponerer Johannes Thingnes Bø. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert

POKLJUKA (Dagbladet): Jaktstarten ble til slutt en parademarsj for den forsvarende verdensmesteren fra fjorårets VM. Den gang kunne ikke Johannes Thingnes Bø gjøre noe med Jacquelins avslutteregenskaper.

Søndag ble det avgjort på skytebanen. Der Thingnes Bø måtte to turer ut i strafferunden, skjøt franskmannen fullt hus. Men det som vekket mest oppsikt på stadion her i Pokljuka var Jacquelins skytetid.

På den siste skytinga skulle franskmannen avgjøre det hele, og da tok han seg på ingen måte god tid. Fra Jacquelin stilte seg opp på matta, til han forlot den igjen, gikk det bare 17 fattige sekunder.

- Det er helt vilt. Jeg fikk med meg det da jeg kom inn på stadion begge ganger. Det gikk så radig og fort. Det er ekstremt det han har fått til, det er så imponerende at jeg har ikke ord, sier Thingnes Bø til Dagbladet.

- Hvordan skal man slå det?

- Det går ikke an å slå. Hadde jeg gjort det samme, hadde han slått meg i spurten, det hadde ikke gått an å slå ham, mener søndagens bronsemedaljist og legger til:

- Vi så kanskje det villeste skiskytterløpet vi har sett noen gang (i dag). Da er det ikke bare, bare for meg å overgå det på samme dag, legger stryningen til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer