Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skytteren Grodås

Frode Grodås (39) kan avsløre at han hadde det nest hardeste skuddet i Bundesligaen 2002. I går svarte han leserne på Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 39 år gamle keeperkjempen serverte flere godbiter fra sin karriere. Visste du for eksempel at Grodås hadde det nest hardeste skuddet i tysk Bundesliga forrige sesong? Eller at han på fritida spiller trompet? Eller at han ikke har sett Norge-Brasil fra VM98 på video?

Setter punktum

Gordås møtte Dagbladet.nos lesere i anledning at han har bestemt seg for å legge opp som fotballspiller.

- Jeg føler jeg har kommet i mål nå, og da er det vel på tide å finne på noe annet, sier Grodås til Dagbladet.no. - Jeg var nær ved å legge opp i fjor også, men så bestemte jeg meg for å gå på én sesong til. Men nå har jeg bestemt meg for å legge opp, sier Hønefoss-keeperen.

Framtid innen idretten

Selv om han nå har bestemt seg for endelig å legge fotballskoene på hylla, ser han for seg ei framtid innen idretten og helst fotballen.

- Ja, jeg håper å kunne drive med på noe innen fotball, sier Grodås, som er utdannet lærer. I tillegg har han et engasjement i Bama.

<B>I MÅL: - Jeg føler at jeg er i mål nå, sier Frode Grodås. Han legger opp etter sesongen.