Slå Ådne, vinn en gris

Hvis du slår Ådne Søndrål og de andre landslagsløperne på rulleskøyter, vinner du en lys levende gris. Landslagstrener Tom Erik Oxholm føler seg så sikker på skøyteguttas ferdigheter at han setter opp premien uten å blunke.

- Nå har Oksen forregnet seg. Han må huske på at skøyteløperne ikke har nubbesjanser mot dem som virkelig behersker teknikken på rullskøyter. Men Tom Erik har så mye penger at han har råd til å tape, flirer Ådne Søndrål.

I tidsrommet 6. til 13. juli arrangerer landslagsløperne rulleskøyteshow i Agder, Telemark og Vestfold. Senior- og juniorlandslaget stiller med 20 løpere, og resten av Norge får sjansen til å slå dem.

- Dette blir show, og samtidig en mulighet til prestisjefylt konkurranse. I forkant av eliteløper, arrangerer vi folkeløp i samme trasé som finalen. De ti beste herfra får sjansen til å møte landslaget, sier Tom Erik Oxholm til Dagbladet.

Sikker

Han er så sikker på landslagsløpernes ferdigheter at han lover en gris, ikke halv, men en levende, til den som vinner finalen. Også de beste fra folkeløpet skal premieres.

I tillegg til grisen vanker det sportsutstyr for tusenvis av kroner til de beste.

Gratis skøyter

- Dette skal være gøy, og det blir anledning til å låne gratis rulleskøyter med instruksjon før folk skal bryne seg mot Ådne og de andre, sier Tom Erik Oxholm.

  • Her arrangeres rulleskøyteløpene:

6. juli i Kristiansand, 7. juli i Arendal og Grimstad, 10. juli i Porsgrunn, 12. juli i Stavern, 13. juli i Larvik.

<B>UTFORDRER:</B> Ådne Søndrål stiller opp mot hvem som helst på rulleskøyter, etter ordre fra trener Tom-Erik Oxholm.