Slagelse slått ut av Mesterligaen

- Vi savnet Anja.

(Dagbladet.no): Slagelse og Cecilie Leganger hadde et strålende utgangspunkt for å nå semifinalen i Mesterligaen etter å ha slått Viborg 28-26 på bortebane. Etter seieren hyllet spillerne sin utestengte trener ved å vise fram bare mager og t-skjorter med påskriften «Vi vant for dig».

I kveld var det kroken på døra for «Dream Team».

De har vunnet Mesterligaen både i 2004 og 2005, men er nå ute av turneringen etter å ha tapt 24-30 mot Viborg i kveld.

Etterpå skyldte Slagelse-spillerne på savnet av Anja på trenerbenken.

- Vi må være ærlige nok til å si at vi savnet Anja, sa en av lagets mange stjernespillere Rikke Hørlykke til dansk TV 2.

- Til en viss grad må vi ta ansvaret for taktikken selv, men i slik kamp er det viktig å ha en person som sørger for at vi gjør de riktige tingene, forklarte Hørlykke.

Viborg tok kommandoen fra første kast og ledet 17-13 til pause. Slagelse tok seg sammen og var videre på stillingen 23-25 - men så stokket alt seg og Viborg halte i land en komfortabel seier. Danske BT melder at Cecilie Leganger var langt unna vanlig standard, og slet voldsomt med Viborgs storskytter Grit Jurack.

UTSLÅTT: Cecilie Leganger og Slagelse er utslått av Mesterligaen etter å ha tapt 24-30 mot Viborg på hjemmebane. Foto: SCANPIX
UTSLÅTT: Cecilie Leganger og Slagelse er utslått av Mesterligaen etter å ha tapt 24-30 mot Viborg på hjemmebane. Foto: SCANPIX Vis mer