Slaget er tapt, Mourinho

Lampard med ny langtidsavtale i Chelsea.

(Dagbladet.no): Frank Lampard har vært frustrert over de langdryge kontraktsforhandlingene med klubbledelsen, men nå kommer omsider beskjeden fansen har ventet på:

«Super Frank» har signert en ny femårsavtale med Chelsea, ut 2013/2014-sesongen.

Midtbanespillerens gamle kontrakt løp bare ut kommende sesong, og hadde ikke partene blitt enige kunne han forhandlet fritt med andre klubber fra nyttår.

Men den ballen er lagt død nå.

- Jeg ønsker å avslutte karrieren min i Chelsea. Det er noe jeg har sagt mange ganger, og etter å ha undertegnet denne kontrakten er jeg glad for å kunne gjøre nettopp det. Det er tatt en stund å komme i mål, og begge parter har måttet gi og ta, men jeg er glad for at vi greide å finne en løsning, sier han til klubbens offisielle hjemmeside.

Det er dårlige nyheter for José Mourinho, som svært gjerne skulle sett sin gamle stjerneelev på Giuseppe Meazza.

I juli fikk Inter avvist et formelt bud på Lampard, men Luiz Felipe Scolari har vært klar på at Lampard inngår i planene hans.

Kanskje ikke så rart - for det er ikke mange midtbanespillere i verden som er en garantist for 15-20 mål hver sesong. Det er Lampard.

NØKKELSPILLER I CHELSEA: Chelsea har hentet spennende spillere i sommer, men det spørs om ikke det aller viktigste har vært å beholde Frank Lampard. I dag kom nyheten om at midtbanespilleren har skrevet under på en ny femårskontrakt med klubben. Foto: AP
NØKKELSPILLER I CHELSEA: Chelsea har hentet spennende spillere i sommer, men det spørs om ikke det aller viktigste har vært å beholde Frank Lampard. I dag kom nyheten om at midtbanespilleren har skrevet under på en ny femårskontrakt med klubben. Foto: AP Vis mer

På 369 kamper for Chelsea har han scoret utrolige 110 mål.

- Jeg er glad for at Franks framtid ligger her. Han er en nøkkelspiller for meg, og nødvendig for at Chelsea skal ha suksess i framtida. Frank er en av de mest profesjonelle jeg har jobbet med. Hver dag forsøker han å lære noe nytt, og forbedre seg, sier Chelsea-manageren.

Avtalen gjør Lampard til en av de best betalte spillerne i Premier League. Nylig ble det spekulert i en ukelønn på 1,4 millioner kroner - som i så fall betyr en årslønn på 73 millioner kroner.

29-åringen har holdt til på Stamford Bridge siden 2001.

<B>SORRY, JOSÉ:</B> Frank Lampard drar ingen steder.