Slaget om Doffen er i gang

Møter Lillestrøm og Vålerenga i dag. IFK også interessert.

(Dagbladet.no): Start rykket ned på lørdag, og Hæstads landslagsambisjoner er neppe forenlige med spille i 1. divisjon. Allerede mandag bekreftet Hæstad at han tygget på tilbud fra to klubber.

I dag møttes Hæstad og Lillestrøm-manager Jan Åge Fjørtoft i Oslo. Seinere i dag skal Doffen treffe Vålerengas nyansatte manager Martin Andresen.

Om Doffen havner i Vålerenga sammen med landslagskollegene Martin Andresen og Christian Grindheim, ligger det an til 4-3-3-fotball i hovedstaden. 

Lillestrøm på sin side har Tom Nordlie, som har holdt kontakten med Kristofer Hæstad også etter at han ble sparket som Start-trener.

Men LSK og VIF er selvsagt ikke alene om å ønske seg landslagets midtbanekriger.

Også IFK Göteborg har kastet seg inn i drakampen. Start-spilleren står høyt på ønskelista til de svenske seriemesterne, skriver Expressen.

- Ja, det er en veldig god spiller. Vi får se hva som skjer framover. Vi har fått inn Nicklas Carlsson og har en bra tropp akkurat nå, sier sportssjef Håkan Mild.

IFK-INTERESSE: De svenske seriemesterne har kastet sine øyne på Kristofer Hæstad. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix
IFK-INTERESSE: De svenske seriemesterne har kastet sine øyne på Kristofer Hæstad. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix Vis mer
Slaget om Doffen er i gang
MØTER DOFFEN:</B> LSK-manager Jan Åge Fjørtoft.
MØTER DOFFEN:</B> Vålerenga-manager Martin Andresen.