Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slaget om Østfold spilles fredag 6. november

NFF sleit med å finne dato for FFK - Sarpsborg 08.

RIVALER: Makthar Thioune pådro seg 10 000 FFK-supporteres vrede da han feiret scoring med å tegne en «S» for Sarpsborg med hånda. Nå er kvalikkampen mellom FFK og Sarpsborg 08 berammet.   Foto: ARNT E. FOLVIK / Dagbladet
RIVALER: Makthar Thioune pådro seg 10 000 FFK-supporteres vrede da han feiret scoring med å tegne en «S» for Sarpsborg med hånda. Nå er kvalikkampen mellom FFK og Sarpsborg 08 berammet. Foto: ARNT E. FOLVIK / Dagbladet Vis mer

|||

Norges Fotballforbund har bestemt at kvalikkampen mellom Fredrikstad og Sarpsborg skal spilles fredag 6. november.

UEFA sa nei til NFFs søknad om å spille kvalikkampen onsdag 4. november eller torsdag 5. november. På de to dagene ville Fredrikstad - Sarpsborg ha kollidert med mester- og europaliga.

I tillegg skaper landskampene 14. og 18. november problemer for oppsettet.

- Det har vært svært utfordrende for NFF å finne aktuelle kampdatoer for disse kvalifiseringskampene. Årsaken til dette er at lørdag 14. og onsdag 18. november er to FIFA internasjonale kampdatoer for landslag, sier leder for Konkurranseavdelingen i NFF, Stig-Ove Sandnes, til fotball.no.

Fredrikstad har seks-sju spillere som er aktuelle for landskampspill. Deltar to av lagets faste spillere på landslag, har klubben krav på utsettelse av kamper.

Oppsettet blir slik:

6/11 Fredrikstad - Sarpsborg (18.00) og treer 1. divisjon - firer 1. divisjon (18.00).

Vinnerne til finale over to kamper. 9/11 Vinner FFK/Sarpsborg - Vinner kamp to. 12/11 Vinner kamp to - Vinner FFK/Sarpsborg.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media