Innebandy-slag i ansiktet

Slaget som sjokkerer Innebandy-Sverige: - Jeg kunne blitt blind

Eksperter vil utestenge Linus Henriksson for hele sesongen.

(Dagbladet): Svensk inebandy er i harnisk etter at Linus Henriksson i Pixbo slo ned Växjös Christopher Holmér i sluttminuttene av gårsdagens superliga-match mellom de to lagene.

Växsjö brøt, og på vei fram i banen støtte de to sammen. På bildene de svenske avisene viser fram i dag, ser man tydelig at kølla finner veien rett opp i ansiktet på Holmér.

- Jeg skulle bare løpe hjem, så var det en fra deres lag som løp forbi og svingte kølla i ansiktet på meg. Det første jeg tenkte var at jeg skulle sjekke at alle tennene fortsatt var der og hvor jeg blødde, sier Holmér til Aftonbladet.

Växsjö-spilleren gikk rett i garderoben mens han holdt seg for munnen. Ingen av dommerne fikk med seg episoden, men Holmér er ikke i tvil om at Linus Henriksson slo ham med vilje.

- Ja, og det ser man ganske tydelig på filmen også, sier Holmér, som spilte sin første kamp på lenge etter å ha vært ute med ryggtrøbbel.

- Men jeg hadde skikkelig flaks. Hadde han truffet meg i øyet kunne jeg blitt blind, fortsetter han, og sier han vurderer å politianmelde episoden.

Flere profiler går ifølge Aftonbladet inn for å utestenge Henriksson for resten av sesongen.

Pixbo-spilleren skjønner ikke hva det er alle reagerer sånn på.

- Det ble ingen utvisning og når det skjedde hadde jeg ingen anelse om hvor jeg traff han. Det ble en stor greie først lenge etter kampen, sier Henriksson til Aftonbladet, og kaller slaget en ulykke.

- Jeg har aldri vært innblandet i en sånn situasjon før, og jeg håper ikke jeg er kjent for å være en stygg spiller. Det var en ren ulykke.