HISSIG STEMNING: Det gikk etter hvert hett for seg mellom Stabæks og Strømsgodsets supportere på Nadderud etter nedrykksdramaet lørdag kveld. Foto: Bildbyrån
HISSIG STEMNING: Det gikk etter hvert hett for seg mellom Stabæks og Strømsgodsets supportere på Nadderud etter nedrykksdramaet lørdag kveld. Foto: BildbyrånVis mer

Slagsmål på Nadderud. Stabæk-stjerne raser

- Nå er jeg pissed.

Strømsgodsets Mustafa Abdellaoue utliknet til 2-2 på overtid borte mot Stabæk på Nadderud og sendte dermed hjemmelaget ned på den utsatte kvalifiseringsplassen.

Det betyr at Stabæks plass i Eliteserien fortsatt ikke er sikret. Det er derimot Strømsgodsets posisjon på nivå én i Norge etter dramaet i kveld.

Det dramaet fortsatte også etter 8 x 90 minutter med eliteseriefotball i serieavslutningen fra kl. 18.00 til 20.00.

Rett etter kampslutt på Nadderud stormet både Strømsgodset- og Stabæk-supporterne bana.

- Småslåssing

Det ble en intenst og etter hvert voldelig. Både slag og spark ble utvekslet mellom de rivaliserende supporterne.

Operasjonsleder Marianne Heidenstrøm sier til Dagbladet at politiet var på plass på stadion som normalt i forbindelse med kampen. Etter at dommeren hadde blåst av, var det en periode tendenser til amper stemning blant flere av tilskuerne som valgte å storme banen.

- Det oppsto småslåssing mellom noen av dem, men vi fikk raskt kontroll. Ingen personer ble skadd eller pågrepet, sier Heidenstrøm til Dagbladet.

Ohi: - Nå er jeg pissed

Stabæk-spissen Ohi Omoijuanfo reagerer likevel sterkt på slagsmålet som utartet etter nedrykksdramaet på Nadderud, men som politiet heldigvis fikk kontroll på i tide.

- Det irriterer meg at de løper ut på banen og opp i trynet mitt. Da blir jeg veldig frustrert. Nå er jeg pissed, sier Ohi Omoijuanfo til Eurosport.

- De trenger ikke å kjøre knyttneve, smile og le meg i trynet. De gjorde det med flere av Stabæk-spillerne, sier Omoijuanfo og sikter til Godsets supportere i de blytunge minuttene etter overtidsmålet.

Drammenserne kunne juble over Mos' viktige overtidsscoring. Den sørget for at Strømsgodset holdt plassen med et nødskrik. Stabæk må ut i kvalifisering, mens Start rykket ned sammen med Sandefjord.