Slakt: - Det er ikke FIFA

Stjernesigneringen Jadon Sancho har ikke fått en god start på Old Trafford.

TUNG START: For Manchester Uniteds Jadon Sancho. Foto: Dave Thompson/AP/NTB
TUNG START: For Manchester Uniteds Jadon Sancho. Foto: Dave Thompson/AP/NTB Vis mer
Publisert

Jadon Sancho (21) har fått en vanskelig start i Manchester United-trøya etter sommerens overgang fra Borussia Dortmund.

I Bundesliga var 21-åringen en av stjernespillerne, som til stadighet herjet med svimle forsvarere. I England har det blitt langt tøffere.

Vingen var tilbake på benken mot West Ham i ligaen sist, etter å ha startet de to foregående kampene. Han har fått spilletid i samtlige ligakamper, men står uten målpoeng, og har blitt tatt av de gangene han har startet.

I Ligacupen mot West Ham denne uka imponerte han heller ikke.

Den tidligere fotballspilleren Paul Ince (53) er kritisk til det flere av spillerne, deriblant Sancho, leverer på banen. Han mener de må begynne å gjøre det enklere og slutte med driblinger og andre finesser.

- Jeg forstå at Sancho fortsatt lærer, han er fortsatt ung. Men dette er ikke en FIFA-kamp, det handler ikke om å drible og drible og forsøke å gå forbi to, tre, fire spillere eller små flikker og slike ting, sier Ince til The United Stand og fortsetter:

- Ja, det er fint når det fungerer, men spillere som Sancho og Lingard, alle disse flikkene, bare spill skikkelig fotball.

- Irriterer meg

Ince var selv en del av midtbanen til Manchester United på 90-tallet, da Ryan Giggs spilte på venstrevingen.

- Helt ærlig, det irriterer meg. Hvis du ser på spillere som Giggs, så får de ballen og sender den videre, en-to kombinasjoner for å komme én-mot-én ... vi ønsker bare å løpe med ballen, forsøke små flikker, små hælspark, mener Ince om dagens United-lag.

- De må lære at det ikke bare handler om driblinger, sier han videre.

Ince syns det er rart at de røde brukte 74 millioner pund på Sancho, når det er andre områder han mener Solskjær kunne styrket laget for de pengene.

Vil ikke klage

Solskjær fikk spørsmål om det duoen Sancho og Donny van de Beek leverte i Ligacupen mot West Ham.

- Jeg kan ikke klage på innsatsen, men så handler det om rytmen og selvtilliten kanskje. Maksformen er ikke der, for de har ikke spilt mye. Det var viktig at de fikk kamper, så fikk vi dessverre ikke resultat i dag. Så, som sagt, det manglet litt på kvalitet, men ikke på innsats, sa Solskjær til Viaplay.

Manchester United møter Aston Villa 13.30 lørdag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer