Hopp

Slakt fra Scheie, mens Stöckl varsler oppvask: - Det er ikke greit

Alt gikk galt i åpningsrennet. 

NEDTUR: Alexander Stöckl og hans elever hadde ingen god dag på jobb i Finland. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
NEDTUR: Alexander Stöckl og hans elever hadde ingen god dag på jobb i Finland. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De norske hopperne fikk en elendig start på verdenscupsesongen i Finland fredag kveld. Domen Prevc vant foran Severin Freund og storebror Peter Prevc. Beste nordmann i Kuusamo ble Daniel-André Tande på 14. plass.

- Jeg kan ikke mye i verden, men jeg er ganske god til å vurdere resultatlister. Dette holder ikke, sier tidligere NRK-kommentator Arne Scheie til Dagbladet.

- Det er veldig sjelden at beste nordmann er så langt nede. Sånn sett var det skuffende. Det var relativt like forhold. Det er ingen unnskyldninger.

Andreas Stjernen ble nummer 20, Anders Fannemel 21 og Johann André Forfang 24. Halvor Egner Granerud kom ikke engang til finaleomgangen, mens Joachim Hauer ble disket på grunn av ureglementær dress.

Alvorsprat

I sistnevnte tilfelle varsler trener Alexander Stöckl en alvorsprat. Hauer ble disket etter et hopp på 105 meter i første omgang.

- Jeg tror ikke han gadd å stille seg riktig i utstyrskontrollen. Jeg tipper det var sånn, sier Stöckl, som antyder at Hauer var skuffet over lengden og likevel ikke hadde noe å tape på å ryke ut.

- Er det greit å la seg diske av den grunn?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer