<strong>  KORT REISE:</strong>  For Arsenal-spillerne før kampen mot Norwich på søndag.  Foto: NTB Scanpix
KORT REISE: For Arsenal-spillerne før kampen mot Norwich på søndag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Slakter Arsenals 14 minutter lange flyreise: - Det er latterlig

Reagerer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En naturlig del av at de beste lagene både i inn- og utland møtes regelmessig til kamper - er at det blir mye reise for klubbene.

Men i dag får Premier League-klubben Arsenal gjennomgå etter at ledelsen bestemte at spillerne skal fly til søndagens oppgjør mot Norwich. Flyturen tar drøye fjorten minutter.

- Blir flau Det er miljøorganisasjonen Plane Stupid som nå slår alarm.

De reagerer sterkt på at Arsenal velger å fly når det  er mulig å kjøre de drøye 200 kilometerne nordover på i overkant av to og en halv time med bil - eller i underkant av to timer med tog.

Talskvinne Ella Gilbert sier følgende til den britiske avisa Standard:

- Jeg har bodd i Norwich, så jeg vet at du lett kommer deg tid på to timer uten å påvirke miljøet. Dette er latterlig. Jeg har alltid vært Arsenal-supporter, så jeg er vant med å være flau over det de presterer. Men jeg skulle ønske de kunne vente til kampen starter med å gjøre meg flau.

Ikke alene Arsenal er også tidligere blitt slaktet for å fly for å komme seg til Norwich, og tidligere i år fikk også Tottenham gjennomgå for å fly til Bournemouth.

- Å gjennomføre klimavedtak krever at noen går foran, og det er på tide at store klubber som Tottenham gjør det, kommenterte James Lees i AEF til Independent etter flyturen.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer