Slakter Baardsens håndtering av Riises økonomi

- Har drevet økonomisk plyndring.

SNART GJELDSFRI: Jon H. Nordbrekken begynte opprydningen i Riises økonomi i 2007. Gjeldsmekleren beskriver Baardsens håndtering av fotballproffens økonomi som noe av det verste han har sett i bransjen. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET.
SNART GJELDSFRI: Jon H. Nordbrekken begynte opprydningen i Riises økonomi i 2007. Gjeldsmekleren beskriver Baardsens håndtering av fotballproffens økonomi som noe av det verste han har sett i bransjen. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nordbrekken, som selv har hjulpet fotballproffen Riise ut av gjeldskrisen, skal følge tett med på straffesaken mot Baardsen som starter på mandag.

Ifølge tiltalen skal den tidligere fotballagenten ha manipulert og lurt den nåværende Roma-spilleren i flere år.

Han er siktet for grovt bedrageri og grovt underslag. Strafferammen er seks år.

— Denne saken har vært et sorgens kapittel, en tragedie og en forferdelig personlig belastning for John Arne Riise, sier Jon H. Nordbrekken til Dagbladet.

40 millioner i gjeld Bank2-eieren tok på seg å hjelpe Riise ut av gjeldskrisen tidlig i 2007. Han mener det er Einar Baardsens feil at Riise på et tidspunkt hadde en gjeld på opp mot 40 millioner kroner. Riise mener han — privat og gjennom Riise Invest AS — er lurt for 37 millioner kroner.

—?Jeg står for det jeg har sagt tidligere, at Baardsen har drevet med økonomisk plyndring av John Arne. Han har kausjonert for Baardsens virksomhet og det har han fått svi for. Jeg har aldri sett noe liknende innen rådgivning og privatøkonomi, sier Nordbrekken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer