Dansk fotball

Slakter behandlingen av van der Vaart i Midtjylland: - Uverdig

- Klubben ydmyker stjerna, mener den danske fotballegenden Stig Tøfting.

SLITER I DANMARK: Rafael van der Vaart har en fotball-CV de fleste kan misunne ham. Men nå synes det som om han synger på siste verset. Foto: NTB Scanpix
SLITER I DANMARK: Rafael van der Vaart har en fotball-CV de fleste kan misunne ham. Men nå synes det som om han synger på siste verset. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Stig Tøfting (47) var kjent som en hardhaus på midtbanen til Danmark. I dag er han mest kjent for å dele ut verbale piskeslag i Ekstra Bladet.

I sin faste spalte lørdag langer Tøfting ut mot behandlingen av Rafael van der Vaart i Midtjylland. 34-åringen fra Nederland er det største navnet i Superligaen. Men prestasjonene står ikke i stil med navnet. Og nå slakter Tøfting klubben.

- Midtjylland ydmyker stjerna, mener han.

Bakgrunnen for utspillet er uttalelsene Midtjyllands direktør Claus Steinlein kom med forleden. Han konstaterte iskaldt at van der Vaart har vært rusten. Han slo dessuten fast at etter karrieren i Midtjylland venter gamlehjemmet.

Tøfting tordner:

- Rafael van der Vaart har vært en flopp. Men likevel virker behandlingen av ham uverdig. I mine øyne ydmyker han (direktøren) troppens klart største stjerne og best betalte spiller. Det gjør neppe noe godt for det framtidige samarbeidet.

Overraskende

Det slo ned som lyn og torden da van der Vaart skrev under på en toårskontrakt med Midtjylland i fjor høst. Han har en fortid i blant annet Ajax, Real Madrid og Tottenham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer