Slakter Bymiljøetaten: - Ekstremt frustrerende

Skeids daglig leder var ikke fornøyd etter torsdagens besøk av Bymiljøetaten.

KORK: Skeids fotballbane har dekke av kork i stedet for gummi. Det byr på problemer. Video: Twitter @Daniel Holmeide Strand. Reporter: Vegard Krüger. Vis mer
Publisert

Tidligere denne uka skapte det kraftige regnet i Oslo trøbbel på Skeids nye kunstgressbane. Oslo-klubben våknet opp til en ikke fungerende bane og en oversvømt garderobe.

- På banen måtte vi bruke kokos og kork istedenfor gummi. Vi advarte kommunen om at kork flyter når det regner, så i dette tilfellet var det kjipt å ha rett. Det flydde bort fra banen og inn i garderoben, forteller Skeids daglig leder Daniel Holmeide Strand til Dagbladet.

Klubblederen la ut et klipp på Twitter hvor man kunne se at hele garderoben hadde blitt fylt opp av kork som hadde tatt veien bort fra kunstgressbanen.

Til Dagbladet forteller Strand at han stadig er oppgitt. Det skyldes Bymiljøetatens besøk.

- De har forsøkt å rydde opp etter beste evne, men uten å lykkes dessverre. Det er ikke blitt vasket ned eller gjort en god nok jobb på banen. Der er det kork og kokos som er fordelt fryktelig ujevnt over hele banen. Jeg håper ikke de anser dette som en utført jobb, forteller Strand.

MISFORNØYD: Daniel Holmeide Strand postet dette bilde torsdag formiddag. Foto: Privat
MISFORNØYD: Daniel Holmeide Strand postet dette bilde torsdag formiddag. Foto: Privat Vis mer

Skeids daglig leder mener det er kjip situasjon for hele klubben. Han legger til at tilliten til Oslo kommune har forsvunnet.

- Banen har ikke egenskapene som trengs. Det er ekstremt frustrerende for hele klubben. Dette er den fjerde sesongen som er blitt delvis ødelagt, som følge av baneproblemer i regi av Oslo kommune.

- Jeg har holdt på i fem sesonger nå og har lært på den tida at det er utfordrende å drive fotballklubb i Oslo. Det er som å løpe maraton i motvind.

Bymiljøetaten svarer at de har gjort en grovrengjøring av garderobene. Hovedrengjøringen skal være bestilt og vil gjennomføres så fort som mulig.

- Vi har også lagt tilbake det meste av innfyllet, og de neste ukene vil vi slådde ganske ofte for å spre og arbeide materialet ned i banen igjen, skriver pressevakt Marie Berge til Dagbladet.

Hun legger til at de skal ha et møte med Skeid fredag morgen for å snakke nærmere om situasjonen.

- Vi lærer fortløpende og vil i samarbeid med klubbene gjennomføre evt. tiltak som vi ser kan fungere. Vi jobber også aktivt med markedet for å finne enda bedre løsninger for framtida.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer