<strong> PÅ VEI TIL ARSENAL:</strong>  Daily Mail hevder i dag at Petr Cech er klar for Arsenal.  Foto: NTB Scanpix
PÅ VEI TIL ARSENAL: Daily Mail hevder i dag at Petr Cech er klar for Arsenal. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Slakter Chelsea for mulig Cech-salg. -Klubben trosser Mourinhos ønske

Daily Mail hevder keeperen er klar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Daily Mail skriver i dag at Petr Cech er klar for Arsenal. Ingen av de to klubbene har bekreftet overgangen ennå - men den engelsk tabloidavisa hevder det bare er et tidsspørsmål før så skjer.

Daily Mail mener at keeperen kommer til å koste London-rivalen elleve millioner pund.

Trosser Mourinho Chelsea-manger Jose Mourinho har tidligere uttalt at han vil beholde den tsjekkiske keeperen fra pilsnerbyen Plzen.

- Det er ikke i mine hender. Det hadde vært perfekt hvis han ble i Chelsea. Jeg mener han tilhører klubben, han er en fantastisk keeper, sa han til Mirror i slutten av mai.

For det er en liten splid innad i Chelsea. Mourinho er en vinner - og vil ikke gi noe gratis til rivalene. Derfor mener han at Cech enten bør bli i klubben - eller bli solgt ut av landet.

Ifølge Mirror mener styret i klubben noe helt annet. Cech har vært en lojal Chelsea-spiller i et tiår, og styret vil nå respektere hans ønske om å fortsette karrieren som førstekeeper i London.

Det kommer ikke til å skje i Chelsea - og derfor vil keeperen til Arsenal.

- Bannlyst Mirror-journalist Dave Kidd har problemer med å forstå salget. I en kommentar i dag skriver han:

- Å selge Cech til Arsenal gjør dem til seriøse tittelutfordrere. Du vinner ikke PL uten en klassekeeper, og det har Arsenal manglet i sju år. Å selge ham til Arsenal er bannlyst av Mourinho, men klubben vil gi Cech muligheten på grunn av hans lojalitet. De trosser Mourinhos ønske, skriver eksperten i sin spalte hos Mirror.

Kidd tror portugiseren kommer til å gi klubben inn:

- Mourinho har vanligvis rett. Og han har gjort det klart at et Cech-salg er en stor tabbe. Det er noe han kommer til å minne styret på. Ofte, skriver Kidd

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer