Slakter dette Molde-stuntet

Trude Drevland, tidligere ordfører i Bergen, mener Brann aldri kunne funnet på å arrangere en ridderseremoni. Selv hevder Jan Fuglset at Brann var interessert i å videreføre den spesielle medaljeoverrekkelsen.

HEDER OG ÆRE: Søndag kveld publiserte Molde-spiller Daniel Chima Chukwu en video på sin Instagram-profil hvor han deltar i «Den blå-hvite orden» i Molde FKs årlige medaljeseremoni. Video: @GlaIBall Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Søndag kveld publiserte Molde-spiller Daniel Chima Chukwu en video på sin Instagram-profil hvor han deltar i «Den blåhvite orden» i Molde FKs årlige medaljeseremoni.

Videoen viser scener av Jan Fuglset og flere andre moldensere kledd opp i kappe. Fuglset rettet sverdet mot skuldra til Chima, før fotballspilleren deretter blir overlevert bronsemedalje for 100 spilte kamper. Også Fredrik Aursnes fikk bronsemedalje, mens pensjonerte Knut Lillebakk fikk sølvmedalje for 150 spilte kamper. Det er Romsdals Budstikke som først omtaler saken.

En ganske spesiell medaljeseremoni, som fort fikk økt oppmerksomhet i sosiale medier.

- Hører ikke hjemme

Videoen publisert på Twitter har i skrivende øyeblikk over 40.000 visninger. Tidligere ordfører i Bergen, Trude Drevland, var en av menneskene som stusset over den høytidelige overrekkelsen.

- I alle dager! Losje eller fotballag? Skriver Drevland på Twitter.

Drevland, som er en høytstående politiker med hjertet i Brann, er rystet over at et fotballag kan finne på å arrangere en slik seremoni.

- Hva tenkte du når du først så videoen?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer