Jose Mourinho

Slakter eget lag etter tap

Tottenham gikk på et sjokktap og røk ut av Europa League mot Dinamo Zagreb. Nå slakter José Mourinho sine egne spillere etter kampen.

SKUFFET: Det var en skuffet Jose Mourinho som møtte pressen etter sjokktapet mot Dinamo Zagreb. Foto: Reuters
SKUFFET: Det var en skuffet Jose Mourinho som møtte pressen etter sjokktapet mot Dinamo Zagreb. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dinamo Zagreb - Tottenham 3-0 (0-0) 3-2 sammenlagt

Med en komfortabel 2-0-ledelse i bagasjen fra hjemmematchen var det ikke mange som trodde at Tottenham skulle ryke ut av Europa League i kveld. De spådommene gjorde Dinamo Zagreb til skamme og slo ut Tottenham etter ekstraomganger.

Nå slakter José Mourinho innsatsen til sine egne spillere.

- Det var et lag som la igjen alt på banen og så var det mitt lag, og jeg gjentar mitt lag, på den andre siden som ikke så ut som om de spilte en viktig kamp i dag, sa han til engelske BT sports og fortsatte:

- Jeg er skuffet over holdningsforskjellen mellom vårt lag og dem. Jeg synes det er synd at laget mitt ikke respekterte jobben sin i dag og ga alt for laget.

Mourinho kom også med en beklagelse til Tottenham-fansen.

- Jeg kan bare beklage til supporterne. Jeg håper de føler det samme som jeg gjør i dag. Vi skal gjøre vårt beste fram til sesongen siste kamp, sa Mourinho.

Det var en uvanlig åpenhjertet Mourinho som snakket med BT.

- For meg betyr alle kamper mye og slik er det også for fansen. Å si at jeg føler meg trist er ikke nok. Følelsene mine går mye lenger en tristhet. Jeg kom akkurat fra Dinamos garderobe der jeg skrøt av dem, sa Mourinho til BT-sport.

- Jeg er mer enn trist over at det ikke var mitt lag som viste slik innsats. Vi trenger en annen innstilling. Fotball handler ikke bare om spillere som tror de har mer kvalitet enn andre. Fotball er basert på innstilling, og de tok oss på det, avsluttet Mourinho.

Hat trick-helt

Returkampen i Kroatia var målløs i en drøy time, men så presenterte Orsic seg med et vakkert distanseskudd i krysset.

I det 83. minutt kom målet som tvang fram ekstraomganger. Iyayi Atiemwen raidet på høyresiden og spilte skrått ut til Orsic, som satte inn 2-0.

Sekunder ut i 2. ekstraomgang fullførte Orsic sitt hat trick. Han fikk ballen ved midtstreken og utfordret Tottenham-forsvaret helt alene. Han dro av en motspiller, satte fart mellom to andre og slo til fra 17 meter. Ballen føk inn ved stolpen.

Tottenham trengte bare en redusering for å gå videre og fikk en enorm sjanse ved Kane i det 116. minutt. Først prøvde innbytter Giovani Lo Celso seg fra god posisjon og tvang keeper Livakovic til å gi retur. Målvakten var helt ute av posisjon da Kane fikk ballen med nesten hele målet å skyte på, men Livakovic kom seg mirakuløst i posisjon til å avverge.

Dermed fikk Dinamo Zagreb to matchvinnere på sin vei til sensasjonell kvartfinaleplass.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer