Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slakter fotballfrue etter sjokkanklager

Jamie Vardys kone, Rebekah, fikk denne uka sterke anklager slengt etter seg. Slik skal hun motbevise påstandene til Wayne Rooneys kone, Coleen.

HVA? MEG?: Rebekah Vardy ( i hvit drakt) ble onsdag hengt ut av Coleen Rooney. Hun nekter all skyld. Foto: NTB Scanpix
HVA? MEG?: Rebekah Vardy ( i hvit drakt) ble onsdag hengt ut av Coleen Rooney. Hun nekter all skyld. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Få ting samler folket så mye som konflikt, sport og sladder. Og nå har England en cocktail som inneholder alle de tre ingrediensene.

Den ble mikset sammen onsdag da Wayne Rooneys kone Coleen kom med sterke anklager mot WAG-kollega Rebekah Vardy.

Rooney hevdet at Vardy hadde solgt informasjon fra hennes private Instagram-konto til den britiske storavisa The Sun, og viste fram ganske eminent detektivarbeid i forsøket på å ta Vardy på fersken.

Torsdag ble hun bare kalt Wagatha Christie, etter den britiske krimforfatteren Agatha Christie, i sosiale medier for arbeidet hun la ned i etterforskningen.

GIKK LEI: Erling Braut Haaland scoret på Anfield og var en attraktiv herremann i intervjusonen etter kamp. Til slutt gikk han lei - og sa fra om det. Video: Håkon Brandsnes. Vis mer

Slår tilbake

Det hører med til historien at dette per dags dato bare er en påstand, og at Rebekah Vardy umiddelbart sa at hun er et uskyldig offer.

Vardys Instagram viser at hun var på luksusferie i Dubai da nyheten smalt, men den gravide TV-stjerna er nå tilbake i England.

Torsdag kveld stilte hun opp i et intervju i Daily Mail. Der slår hun tilbake mot Coleen Rooney. Vardy forteller at hun snakket med fotballfrue-kollegaen rett etter at nyheten sprakk:

- Det var ikke en enkel samtale Jeg spurte henne bare: Hva er det du har gjort? Jeg fortalte henne at hun har ydmyket meg offentlig, og at hele verden hater meg, sier Vardy til Daily Mail.

Vardy hevder at hun egentlig ikke ville uttale seg offentlig, men forteller at det har vært et enormt press på henne det siste døgnet, og at hun følte seg tvunget til å si noe.

- Hvis jeg ikke hadde sagt noe ville alle trodd at jeg gjorde det, og hatet mot meg ville ha fortsatt, forklarer hun.

Vardy hevder at det ikke var hun som delte nyhetene om Rooney-familien med The Sun.

37-åringen sier at hun har delt passordet til Instagram-kontoen med flere i teamet sitt, og mistenker at noen av promoteringsselskapene som har hatt tilgang til kontoen hennes kan ha delt sakene.

Nå har hun engasjert en advokat og en IT-ekspert for å bevise at hun er uskyldig. Å diskutere saken mer med Coleen Rooney ser hun lite poeng med:

- Det er som å argumentere med en due. du kan fortelle den at den har rett eller feil, men den kommer til å bæsje i håret ditt uansett.

Overfor The Telegraph svarer en representant av Rooney-familien på Vardys sitater:

- Det er ikke til å komme unna at lekkasjene bare kunne komme fra én konto.

SAMMEN PÅ WIMBLEDON: Coleen og Wayne Rooney. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN PÅ WIMBLEDON: Coleen og Wayne Rooney. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Advarte mot Vardy

Det er skrevet mye om fotballspillernes koner og kjærester (populært kalt wags) opp gjennom åra. Spesielt britiske tabloider har fråtset minst like mye i wags som ertestuing og pints.

Og etter onsdagens sak har mange medier gravd i vennskapet mellom Rebekah Vardy og Coleen Rooney.

The Times skriver at Wayne Rooney allerede i 2016 hadde en alvorsprat med Jamie Vardy om kona.

Det kom i forbindelse med EM, hvor Jamie Vardy var på sitt første store mesterskap med den hvite landslagsdrakta over skuldrene. Da skal Wayne Rooney ha tatt Vardy til side og snakket om konas oppførsel i media, og anbefalt dem å roe seg ned.

HANG SAMMEN: Rebekah Vardy og Coleen Rooney på tribunen da England møtte Wales i EM i 2016. Foto: NTB Scanpix
HANG SAMMEN: Rebekah Vardy og Coleen Rooney på tribunen da England møtte Wales i EM i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Før mesterskapet skal Vardy-familien ha vært mye i media, og bryllupsbildene ble blant annet solgt til «Hello! magazine».

Rebekah Vardy skal også ha tvitret mye under selve mesterskapet, stilt opp på TV og skrevet en fast spalte i ei avis. Wayne Rooney skal ha gitt Vardy beskjeden på en golfrunde de gikk sammen med Harry Kane, skriver The Times.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media