Luis Suárez

Slakter gamleklubben: - Pågår en krig

Den tidligere Barcelona-yndlingen Luis Suárez langer ut mot sin tidligere treneren, og sier det er en intern krig i Barcelona-leiren.

DRØMMETRIO: Verken Luis Suárez (f.v), Neymar eller Lionel Messi spiller lenger i Barcelona-drakt. Foto: AP
DRØMMETRIO: Verken Luis Suárez (f.v), Neymar eller Lionel Messi spiller lenger i Barcelona-drakt. Foto: AP Vis mer
Publisert

Lørdag kveld møtes Atlético Madrid og Barcelona på Wanda Metropolitano. Barcelona-trener Ronald Koeman er for alvor i trøbbel etter svake resultater i det siste, og trenger en trepoenger mot Suarez og co. for å slokke deler av brannen under føttene hans.

Seinest på onsdag gikk katalanerne på et skuffende nederlag i 3-0 tapet mot Benfica i Champions League.

- Pågår en krig

Nå åpner den tidligere Barcelona-storscoreren Luis Suárez opp om sitt forhold til Koeman, og den pågående «Barcelona-krisen».

- Det pågår en krig i Barcelona som er skadelig for spillerne, sier han i et intervju med Sport, gjengitt av Expressen.

Han sikter til det betente forholdet mellom Koeman og styret i Barcelona.

Uruguayaneren hevder også at han ble urettferdig behandlet av Koeman og klubbledelsen når han i forkant av nåværende sesong følte seg tvunget til å forlate klubben til fordel for Atlético Madrid.

- Koeman behandlet meg som om jeg var en 15 år gammel gutt, sier storscoreren.

Barcelona-treneren har foreløpig ikke uttalt seg etter Suárez sine uttalelser.

Anspent forhold

Helt siden den nederlandske manageren gjorde sin innmarsj på Camp Nou, er det rett og rimelig å si at ting ikke har gått særlig bra.

Klubben står overfor en svært vanskelig økonomisk situasjon, og resultatene har ikke vært slik de med hjerte for Barcelona skulle ha ønsket. Toppen av kransekaka var at Lionel Messi forlot klubben til fordel for Paris Saint-Germain, tidligere i år.

ADIÓS: Det ble et tårevått farvel for Lionel Messi (34), som nå forlater FC Barcelona etter å ha kommet til klubben som 13-åring. Video: AP / Barca TV Vis mer

Det ryktes også om at forholdet mellom Koeman og presidenten i klubben, Joan Laporta, skal være svært anspent, og flere medier har skrevet at det bare er snakk om tid før Koeman må pakke sakene og finne seg en ny arbeidsgiver.

Den heteste kandidaten til å ta over trenerrollen i klubben er tidligere midtbanegeneral og Barcelona-legende, Xavi.

Det råder hans tidligere lagkamerat, Suarez, han til å ikke gjøre.

- Han kan ikke ta over det laget nå. Xavi er smart og vet hvilke utfordringer klubben har, han må vente, sier Atletico Madrid-spissen.

Barcelona ligger på sjetteplass i LaLiga - riktignok med én kamp mindre spilt enn brorparten av lagene over dem - og helt sist i sin Champions League-gruppe med 0 poeng etter to spilte kamper.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer