Slakter Gestedes skitne triks: - Det er en skam

Villas nye manager fikk drømmestart mot Manchester City

 LEDET VILLA FOR FØRSTE GANG:   Remi Garde.  Foto: NTB Scanpix
LEDET VILLA FOR FØRSTE GANG: Remi Garde. Foto: NTB ScanpixVis mer

• Aston Villa - Manchester City 0-0 (0-0)

(Dagbladet): Franske Remi Garde ble denne uka ansatt som ny manager i Aston Villa.  49 åringen, som blant annet har en fortid i den franske storklubben Lyon, har en vanskelig jobb med å få bunnlaget fra Birmingham tilbake til gammelt slag.

Og med besøk fra Manchester City i første kamp kunne han knapt ha fått en tøffere start på karrieren i Premier League.

Drømmestart Men på en annen side, han hadde heller ikke så mye å tape.

Og det var sånn Villa-spillerne så ut i kampen. De var uredde, oppofrende og ga serieleder City mer problemer enn de nok hadde ventet.  Bruset fra tribunen viste at de hadde fått troa igjen.

Riktignok var det City som hadde den største sjanse før pause, og mulig ble de snytt for et straffespark da Raheem Sterling ble felt i boksen fem minutter før pause.

Og sånn fortsatte det også etter pausen.

De Bruyne burde scoret da han ble spilt fri i boksen etter 55 minutter, og Jesus Navas var millimetere fra å slite seg fri og være alene med Brad Guzan ti minutter seinere.

Og på overtid hadde City noen helt elleville sjanser som utrolig nok ikke gikk i mål.  Blant annet banket Fernando ballen i stanga.

Men det ble 0-0 på Villa Park, noe som må betegnes som en drømmestart for den franske manageren.

Usportslig Det eneste skåret i gleden for Villa - er Gestedes oppførsel like før slutt.  Villa hadde en skadet spiller, og City valgte å spille ut ballen til innkast.

Men Gestede valgte heller å kaste ballen alt han kunne på Hart og storme etter. Hart bommet på mottaket, og det ble en corner for Villa - uten at de greide å utnytte sjansen.

- Det er en skam at de velger å ta corneren, skriver Stuart Brennan fra Manchester Evening News på Twitter.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram